Fantastiske dager i Ranheim

Mandag 23.oktober var det en reiseklar gjeng gatelagsspillere fra AaFK, som møtte opp på Color Stadion. Turens mål var Trondheim og Ranheim for å spille årets andre regionale turnering for gatelag, der skulle vi spille mot lagene fra: Ranheim IL, Rosenborg BK, Kristiansund BK, HamKam Fotball og Molde FK . Se bildene og video fra turen.

Annonse:

Oppgaven som ventet gjengen var 6 fotball kamper à 24 min på en dag, og det mot disse flotte motstanderne. Vi reiste fra stadion klokka 11 og vi ankom Trondheim rundt klokka 18. Vi sjekket inn på Hell hotell som er nærmeste nabo til Værnes flyplass. Der ble spillere og lagledere fordelt på rommene.

Glad gjeng på Egon

Etter at alle hadde fått «landet» litt på rommene sine, satte vi oss i bilene igjen og dro til Stjørdal sentrum for å spise et vell fortjent burger måltid på Egon.

Tilbake på hotellet var det tid for samhold og gjengen koset seg med kaffe og avslapning, noen valgte også å bade i hotellets fantastiske basseng, som lå i øverste etasje. Der kunne de ligge og å nyte utsikten over Hell sentrum. Det ble arrangert uformelle konkurranser spillerne seg i mellom, for eksempel undervannsvømming.

En prisvinnende frokost!

Etter en natt søvn startet dagen med en uforglemmelig frokost i hotellets spisesal. Etter frokost var gjengen klar for turens egentlige mål: Regions turneringen i regi av Ranheim IL.  På Extra Arena som er navnet på Ranheims hjemmebane, ble vi tatt imot av representanter fra Ranheim Fotball som viste oss vår egen garderobe, før alle lagene ble presentert for publikum med innmarsj.

Kamp klare

AaFK gatelag sine spillere fikk virkelig kjørt seg mot god motstand i turneringen, men det gjorde vår glade gjeng fra AaFK ingenting. Vi var der for å nyte «samhold på ekte», kose oss og få fantastiske opplevelser sammen med andre lag i gatelagsfamilien. Dette fikk vi virkelig oppleve og reiste tilbake til Ålesund med bagasjen full av opplevelser, gledefylt og minnerike.

Tusen takk til Ranheim

Vi vil gratulere Ranheim Fotball med nok en pokal i en regions turnering, men aller mest takke de for et godt og vel gjennomført arrangement hvor vi virkelig koset oss. Vi gleder oss til neste gang!

Video: Bjørn-Erik Slinning

Annonse fra Obos-ligaen: