- Et enkelt valg

Simen Bolkan Nordli var aldri i tvil da AaFK viste interesse for ham.

Annonse:

Foto: NTB Scanpix

- Jeg er en offensiv spillertype som er glad i å være rundt boksen, glad i å score mål og glad i å sette opp andre. I tillegg er jeg en blid og positiv gutt, sier Simen Bolkan Nordli når han blir utfordret på å beskrive seg selv.

Onsdag deltar han på sin første fellesøkt i 2020. HamKam-logoen har prydet treningstøyet de siste årene, men nå er det AaFKs over 100 år gamle logo talentet skal ha på brystet. Gjett om han gleder seg til å komme i gang! Spesielt motiverende er det med tanke på interessen AaFK har vist over tid.

Sesongkort 2020

- Jeg hadde hørt om interessen fra klubben lenge. Den dedikasjonen AaFK har vist til meg gjorde at det var et enkelt valg. Jeg har hatt en stor drøm om å spille i Eliteserien. I en så stor klubb som Aalesund kan det bli veldig bra. Jeg gleder meg veldig, sier 20-åringen.

Sportslig leder Bjørn Erik Melland og vår nye midtbanespiller Simen Bolkan Nordli.
Sportslig leder Bjørn Erik Melland og vår nye midtbanespiller Simen Bolkan Nordli.

Han har allerede satt seg mål for sin første sesong på Sunnmøre, unge Simen Bolkan Nordli.

- Det første målet er å få debuten i Eliteserien, og så får det neste være å spille meg til fast plass på laget, forteller han.

- Så satser jeg på noen scoringer også, legger han til, vel vitende om at det ble en del for HamKam i fjor. 12 mål og fire målgivende endte han på, og i tillegg fikk han pene 5,64 på NTB og OBOS-ligaens spillerbørs. Det holdt til sjetteplass.

Når han nå lukker kapittelet som omhandler tiden i HamKam er det med takknemlighet til en klubb han har trivdes godt i. På Instagram skrev Simen nylig "Tusen takk til alle lagkamerater, støtteapparat, Briskebybanden og alle andre i og rundt laget. Vemodig å ta farvel, men ser frem i mot nye utfordringer. Evig takknemlig."

Sesongkort 2020

2020 starter med et kapittel med blanke ark. De første linjene på side 1 skal skrives, og omhandler møte med nye lagkamerater.

- Det blir spennende å hilse på gutta. De virker som ålreite karer og gode fotballspillere. Jeg tror dette skal bli bra, jeg, smiler Simen.

Annonse fra Eliteserien: