Daan Klinkenberg 12

Velkommen til oss, Daan!

23-åringen kommer fra finsk fotball.

Annonse:

Aalesund er enige med stopperen Daan Klinkenberg om en avtale som strekker seg ut 2022-sesongen. Nederlenderen kommer fra finske Inter Turku.

Daan har vært innom ungdomslagene til AZ Alkmaar og FC Volendam. Midtstopperen fikk kamper for sistnevntes A-lag før han i januar 2019 gikk til finsk fotball. Der fikk han oppleve å spille kvalifiseringskamper til Europa League, men Inter Turku måtte se seg slått av danske Brøndby. I ligaen endte laget hans på andreplass.

AaFKs sportslige leder Bjørn Erik Melland er glad for at den nederlandske forsvareren blir AaFK-spiller.

- Daan er en godt skolert spiller gjennom det nederlandske systemet. Han har spilt mye på relativt høyt nivå de siste tre årene og har rollespesifikke ferdigheter som passer måten vi spiller fotball på. Han har en fin alder, og er veldig motivert for å spille og utvikle seg videre i AaFK, lyder det fra Bjørn Erik.

Aalesunds nykommer gleder seg til å utvikle seg på Sunnmøre, og ser et stort potensial hos sin nye klubb.

- Jeg kommer fra finsk fotball, og tar nå et stort steg opp. Jeg har skrevet under en treårskontrakt med AaFK, og ser frem til å bli en del av en profesjonell klubb som har potensial til å etablere seg som en toppklubb i Norge, sier den tidligere Volendam-spilleren.

Vi i Aalesunds Fotballklubb ønsker Daan hjertelig velkommen til oss!

Annonse fra Obos-ligaen: