Proffkontrakt til Håvard

Den talentfulle forsvarsspilleren har skrevet under på avtale med AaFK.

Annonse:

Unggutten Håvard Mork Breivik, som fyller 19 år i slutten av februar, har signert proffkontrakt med Aalesund. Avtalen strekker seg ut 2021-sesongen.

Hareidsdølen fikk sin første obligatoriske A-kamp for Sunnmøres stolthet mot Notodden på Color Line Stadion 24. juni i 2018. Da ble han byttet inn for Kaj Ramsteijn seks minutter før slutt. Også i 2019-sesongen ble det spilletid for Håvard, som kom inn på overtid borte mot Nest-Sotra i den 29. serierunden. I cupkampen mot Bergsøy tidligere i sesongen spilte Håvard 90 minutter.

- Håvard har tatt store steg som spiller gjennom sesongen, og vi er trygge på at Håvard vil fortsette den jobben han har startet på for å realisere potensialet sitt. Det er en glede å tilby profesjonell kontrakt til nok en lokal unggutt. Det er også på sin plass å berømme Hareid for å ha skapt et miljø som leverer nok et toppfotballemne, og vår egen utviklingsavdeling som har vært viktige for utviklingen Håvard har hatt siste månedene, kommenterer AaFKs sportslige leder Bjørn Erik Melland.

Vi gratulerer Håvard med proffkontrakt!

Annonse fra Obos-ligaen: