- Vi utvikler oss

Parfait Bizoza mener at AaFK har noe på gang.

Annonse:

Aalesund-laget leverte til opp mot årsbeste i perioder mot Vålerenga, og spesielt de to angrepene som førte til scoringer var som tatt ut av læreboka. Parfait Bizoza, som fikk fornyet tillit etter en god kamp mot Mjøndalen, ser positive tendenser i spillet til tangotrøyene.

- Vi kom litt skjevt ut, og Vålerenga hadde mye ball det første kvarteret. Deretter tok vi over og styrte spillet. Vi var ganske gode og struttet av selvtillit. Vi gjennomførte en god match, men slapp dessverre inn to enkle mål, sier unggutten fra Skodje.

Den tidligere Raufoss-spilleren mener at AaFK-laget hadde fin struktur, skapte sjanser og hadde mye ball.

- Det var sikkert en gøy kamp for dem som så på. Jeg synes vi begynner å finne formen i 3-4-3. Gutta vil vinne hver kamp, og det er tydelig at vi har utvikling, sier han.

Selv var han involvert da Aalesund gikk opp i 0-2. Parfait kombinerte med en annen lokal unggutt, Markus Seehusen Karlsbakk, før Shaquill Sno fant målscorer Holmbert Fridjonsson i feltet.

Parfait dannet midtbaneduo med Peter Orry Larsen mot Vålerenga. Foto: NTB Scanpix.
Parfait dannet midtbaneduo med Peter Orry Larsen mot Vålerenga. Foto: NTB Scanpix.

- Vi to har en god link. Markus kom inn og tok tak i spillet, akkurat slik han gjør det på trening, sier Parfait, som etter to gode kamper mener at han selv har enda litt mer å gå på. 

- Midtbanerolla er ikke uvant for meg. Jeg fortsetter å utvikle meg i den. Jeg føler at jeg bidrar med det jeg kan med mine lange klyv. Jeg spiller med selvtillit, og det smitter over på de andre. Blir det målpoeng på meg også, så kan jeg si meg fornøyd, lyder det fra 21-åringen.

Annonse fra Obos-ligaen: