- En meget god borteprestasjon

Dette sa Lars Bohinen etter uavgjortkampen mot Vålerenga.

Annonse:

Foto: NTB Scanpix

AaFKs hovedtrener var fornøyd med lagets prestasjon borte mot Vålerenga på Intility Arena, men lot seg ikke imponere av hvordan gutta forærte hjemmelaget sjanser.

Etter et mønsterangrep i det 33. spilleminutt, der halve laget var involvert, stanget Holmbert Fridjonsson inn 0-1. Mindre enn ett minutt ut i andre omgang var islendingen på hugget igjen da han satte inn 0-2. Så mistet sunnmøringene ledelsen.

I det 64. og 65. minutt henholdsvis reduserte og utlignet hjemmelaget. I intervju med Eurosport etter kampen var Lars Bohinen oppgitt over at hans gutter skapte sjanser for vertene.

- Vi hadde full kontroll helt til vi begynte å skape sjanser for Vålerenga. Vi ga dem troa på at de hadde muligheter. De skapte nesten ingenting før det, sa Lars.

Den tidligere Nottingham Forest- og Blackburn-spilleren karakteriserte AaFK-guttas forestilling som en meget god borteprestasjon.

I løpet av intervjuet med Eurosport fikk Lars spørsmål om hvordan han vurderer situasjonen der Sam Adekugbe fikk sitt andre gule kort da han prøvde å filme seg til straffespark i duell med Ståle Stålinho Sæthre.

- Jeg ser at det er kontakt på hælen hans, men det var kontakt i situasjonen med Niklas Castro også, så det nuller seg ut, svarte sjefen sjøl, og trakk inn episoden hvor Niklas fikk gult kort da han gikk i bakken i boksen ti minutter tidligere. 
 

Annonse fra Obos-ligaen: