- Vi går for poengrekorden

Jonas Grønner er klar i sin sak foran de fire siste kampene.

Annonse:

Foto: NTB Scanpix

Begenseren var bunnsolid i AaFKs bakre treer mot Raufoss, og var også nært ved å score. Faktisk flere ganger. Det ble derimot bare nesten for stopperen.

- Jeg skulle ønske du sto og intervjuet meg som målscorer. At jeg ikke scoret er smått utrolig. På forhånd hadde jeg en følelse av at jeg kom til å score, men det ville seg ikke. Det var mange svake touch jeg hadde inne i motstanderboksen. Det viser kanskje hvorfor jeg er forsvarsspiller, sa Jonas med et smil til TangoPod-programleder Sven Giske etter kampen mot gultrøyene fra Toten.

- Når jeg bør ha hat trick er det vel sånn at vi burde hatt noen scoringer i tillegg. Vi scorer tre, og det får vi være ok fornøyde med, men vi skal kunne score flere, mente Jonas, som irriterte seg over at Emile Dadjo fikk banke inn reduseringen mot slutten av kampen.

Jonas Grønner i aksjon mot Raufoss på Color Line Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Jonas Grønner i aksjon mot Raufoss på Color Line Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

- Det var veldig, veldig kjipt, men vi gjorde en solid hjemmekamp. Raufoss var fullstendig sjanseløse. Det viser bare at vi er veldig vanskelige å spille mot på Color Line Stadion, slo han fast.

Fire serierunder gjenstår for Aalesund, som har muligheten til å sikre både opprykk, førsteplass og poengrekord. Det er 12 poeng ned til Start på tredjeplass når det skal spilles om nettopp 12 poeng i serieavslutningen. I tillegg kan AaFK for første gang i historien sikre seg den øverste plassen i landets nest øverste divisjon. Tar vi med at det kun er sju poeng opp til Starts poengrekord fra 2004, så forstår alle at laget har mye å spille for de kommende ukene.

- Nå har vi muligheten til å avgjøre dette selv. Om vi fortsetter å fullføre målene våre, så rykker vi opp om to uker, tror Jonas, som også er lysten på å sette poengrekord.

- Med poengsnittet vi har hatt i år skal den være innenfor rekkevidde. Vi går for den!

AaFKs neste seriekamp spilles borte mot Tromsdalen søndag 20. oktober klokka 18.00.

Øvrige gjenstående kamper:

Aalesund - Start
Lørdag 26. oktober klokka 18.30

Nest-Sotra - Aalesund
Lørdag 2. november klokka 16.00

Aalesund - Sandefjord
Lørdag 9. november klokka 15.30

Annonse fra Obos-ligaen: