- Det har vært tøft

Jernade Meade har kommet tilbake fra skade takket være hardt arbeid. Søndag takket han for tilliten med scoring mot Raufoss.

Annonse:

Foto: NTB Scanpix

Den fotrappe engelskmannen har hatt sin andel skader etter at han ankom AaFK før 2018-sesongen. Mot Bergsøy i cupen i fjor ødela han kneet. Også denne sesongen har den tidligere Arsenal-spilleren vært ute av spill i perioder.

Jernade fikk noen minutter i cupen mot Viking, og har fått verdifull spilletid for andrelaget. Mot Raufoss fikk vingbacken tillit fra start. Etter kun åtte minutter dunket han inn 1-0.

- Det føltes godt å score. Ballen falt fint med til høyrefoten min fra Torbjørn, og jeg traff den, fokusert på å få den på mål. Heldigvis gikk den inn.

Jernade spilte hele kampen, og håper på flere minutter på banen før sesongen er over. Han har lagt ned en enorm innsats for å riste av seg skadeproblemene og returnere til fotballbana sterkere enn før.

- Jeg føler meg sterk. Kroppen er sterk. Jeg håper det fortsetter i riktig retning, sier Jernade, som ikke legger skjul på at det krever sin mann å komme tilbake fra skade.

- Mentalt er det tøft. Det sies at motgang gjør deg sterkere, men da kreves det at du er fokusert på det du skal gjøre for å komme tilbake. Det som driver deg må være ønsket om å komme tilbake på fotballbana. Slik har det vært for meg, med fokus på å gjøre de riktige tingene for å styrke kroppen. Jeg håper jeg er ferdig med skader nå, sier den sympatiske briten. 

Annonse fra Eliteserien: