Hjemmekamp i første serierunde

Aalesund sparker i gang sesongen mot cupfinalist Haugesund.

Annonse:

Terminlista for Eliteserien er klar, og den byr blant annet på slaget om Møre og Romsdal på fotballens festdag. 16. mai gjester AaFK seriemester Molde. Med tanke på at dette er en lørdag, er alt duket for en fotballfest uten sidestykke. Hjemmekampen mot erkerivalene spilles lørdag 31. oktober.

Søndag 5. april spilles den aller første runden. Klokka 18.00 denne søndagen tar Aalesund imot Haugesund på Color Line Stadion.

- Jeg er fornøyd med hjemmekamp i første kamp. Ut over det er det lite å kommentere. Vi er nyopprykket, og hver kamp er en utfordring for oss, enten det er Molde eller Start. 16. mai-kampen blir fin for Møre og Romsdal, men jeg antar Molde ikke er så fornøyd med den, siden det er en kamp som ville blitt godt besøkt uansett, sier AaFKs hovedtrener Lars Bohinen.

- Vi skal være klare når Eliteserien sparkes i gang til våren, slår han videre fast.

Klubbdirektør Geir S. Vik ser frem til en sesong som blant annet byr på møter med de to andre Eliteserie-lagene fra Møre og Romsdal. Attpåtil spilles hjemmeoppgjørene mot disse, samt Rosenborg, på lørdager.

- Vi gleder oss til lørdagskamper mot MFK, KBK og RBK her på Color Line Stadion og håper på godt trykk fra tribuna med flere tusen sunnmøringer. Det er gøy at returen i Eliteserien starter med hjemmekamp mot cupfinalist Haugesund. Vi håper på ei knallåpning både sportslig og for publikum, sier Geir.

Den første bortekampen for Sunnmøres stolthet blir mot nyopprykkede Start i Kristiansand mandag 13. april. For få dager siden ble deg meldt fra Norsk Toppfotball at mandagskampen utgår, men med den andre serierunden er det litt spesielt, da det er påsketider. Mandag 13. april er rød dag.

Den siste serierunden spilles søndag 28. november. Klokka 18.00 denne novemberkvelden møter Aalesund vestlandsrivalene Brann på bortebane.

Her er hele terminlista for AaFK

Klikk her for hele spilleplanen for alle lag

Runde 16 - 30 er ikke satt av rettighetshaver. 

Annonse fra Eliteserien: