Skal gi alt for opprykk

Simen Bolkan Nordli ser fram til seriestart.

Annonse:

Foto: Jon Forberg

Simen Bolkan Nordli vil bidra med alt han kan av målpoeng og hardt arbeide for at AaFK vender tilbake til Eliteserien på første forsøk.

-Her gjelder det å ha rett arbeidsantrekk til enhver tid, og krydre med X-faktor og de ferdigheter vi har i laget.

— Simen Bolkan Nordli
Sist 21-åringen spilte i OBOS var han sist på 12 baller på for HamKam. Den offensive midtbanespilleren forlot grønnbuksene til fordel for AaFK før 2020-sesongen. Der det ble 26 kamper fra start og to som innbytter. Sunnmørsposten kåret Simen Bolkan Nordli til årets AaFK-spiller.

Ottestad-gutten er klar for å gjøre det som må til for å være med å løfte AaFK tilbake til Eliteserien.

-Jeg har lyst til å bidra med både mål, målpoeng og hardt arbeide til at vi rykker opp, starter Simen Bolkan Nordli.

AAFK TRENING-0436 Simen B. Nordli
Simen Bolkan Nordli er klar for en tøff sesong i OBOS-ligaen. Foto: Jon Forberg

Krydre med X-faktor

I sin debut på det øverste nivå i norsk fotball, er det nok mange som husker scoringen fra 40 meter mot Molde. Et drømmetreff som ble den første av fire scoringer i den første sesongen i AaFK-drakta.

Simen Bolkan Nordli regner ikke med å få noe gratis i en sesong, der «alle» skal ta de lagene som kom ned fra Eliteserien i fjor.

-Her gjelder det å ha rett arbeidsantrekk til enhver tid, og krydre med X-faktor og de ferdigheter vi har i laget. Her er mye offensiv kvalitet, og vi har mange spillere som har en del målpoeng i seg, sier Bolkan Nordli.

OBOS-ligaen har alltid en del overraskelser i seg. Årets sesong har en lang oppkjøring i forkant, og blir neppe noe unntak fra tidligere utgaver.

-Jeg tror vi får en del variasjoner og tilfeldige prestasjoner med ditto resultat, og et tettere kampprogram skal normalt sett favorisere de klubbene med brede staller. Nå fikk vi en lignende variant i fjor, så årets sesong blir litt mer normalen i en spesiell koronatid for fotballen. Det er uansett en spesiell tid vi har bak oss. Det positive med en lang sesongoppkjøring er vi har fått jobba mye og godt på feltet. Vi har kommet langt, fått satt et lag og spillesystem. Det kjennes godt, sier Bolkan Nordli videre.

Hvem blir å kjempe om opprykket?

-Sogndal, Start, Ranheim og oss blir trolig en kvartett å regne med der oppe. Så er HamKam og Åsane jokere, synes jeg. Åsane så bra ut mot oss, avslutter Simen Bolkan Nordli.

Annonse fra Obos-ligaen: