- Lørdag smeller det

Lars Arne Nilsen er full av energi!

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

- Vi gleder oss. Det kan bli gøy, dette, sier AaFK-trener Lars Arne Nilsen før Aalesund serieåpner hjemme mot Bryne på Color Line Stadion lørdag ettermiddag.

 

Det han har sett av sine gutter i 2021 gleder ham. De har sett lette og fine ut de siste dagene, og humøret er på topp. Spillerne er klare, og det er mye positivt å spore. 

- Vi har hatt en veldig fin oppkjøring, og det gleder meg at spillerne omfavner prosjektet.

— Lars Arne Nilsen
- Vi har brukt tida godt denne vinteren og våren. Vi har klart å snu humøret etter nedrykket. Nye spillere har kommet inn, og de unge utvikler seg godt. Jeg synes vi ser bedre og bedre ut, forteller LAN. 

Selv om generalprøven mot Åsane ikke var all verden, så var det mye å ta med seg fra de tre foregående kampene. I tillegg har nivået på treningene vært godt, og i internkampene var det mange fine tendenser. 

- Vi har hatt en veldig fin oppkjøring, og det gleder meg at spillerne omfavner prosjektet. Om vi unngår skader og får en god start på sesongen, så tror jeg dette kommer til å bli veldig bra, sier AaFK-treneren. 

Han har ledet gutta boys gjennom et hardkjør i oppkjøringen. Inn mot sesongåpningen slipper han mer opp. Det blir relativt rolig inn mot Bryne-kampen. 

Foto: Jon Forberg
Foto: Jon Forberg

- Torsdag er det individuell økt. Noen tar fri, noen trener. Fredag kjører vi den siste økta før lørdagen kommer, og da skal det smelle på Color Line Stadion, sier han offensivt. 

Lars Arne forteller at han ønsker å se et AaFK-lag som angriper, dog i balanse, og som skaper mer enn nok av sjanser til å vinne kampen. 

- Vi skal angripe og kjøre på, lover han. 

Lars Arne forteller at han har stor respekt for lørdagens motstander og deres rutinerte trener Jan Halvor Halvorsen. Nyopprykkede Bryne har mye guts og entusiasme, forklarer LAN. 

- Det er et typisk Halvorsen-lag. De er løpssterke og vanskelige å bryte ned, og ligger godt defensivt i 4-5-1. De har en rask spiss og er gode på overganger, lyder det fra Lars Arne, som påpeker at Bryne har vært gode i oppkjøringen. 

Erling Braut Haalands tidligere arbeidsgiver har slått både Start og Jerv i treningskamper denne våren. 

- Det er en vanskelig motstander, men vi skal ta dem om vi gjør alt det grunnleggende riktig. Vi har mer enn nok kvalitet i laget til å ta tre poeng, sier AaFK-sjefen. 

Annonse fra Obos-ligaen: