Scoringsbonusen ble fin førjulsgave

A-laget og Sparebanken Møre delte ut penger til hjelpegruppa og Kirkens Bymisjon.

Annonse:

Tradisjon tro gir vår generalpartner Sparebanken Møre en sum per scoring gjennom en hel sesong til scoringsbonusen. Pengene skal uavkortet gå til veldedige formål, og denne gang var det Hjelpegruppe Ålesund og omegn, samt Kirkens Bymisjon som ble valgt ut.

Like før helga var det scoringsbonusen for 2019 som skulle deles ut. I opprykkssesongen nettet tangotrøyene hele 67 ganger, og dermed ble det en fin sum i potten.

Fredag ettermiddag var salgs- og markedsleder Morten Alnes Grundstad og medieansvarlig Jonatan Arvidsen-Osvik innom både hjelpegruppa og Kirkens Bymisjon. Fra Sparebanken Møre var Stig Rune Sætre, kundeansvarlig næringsliv, med til Kirkens Bymisjon. Banksjef Joachim Flataker var med da sjekken til Hjelpegruppe Ålesund og omegn ble overrakt. 

- I en sesong som har bydd på sportslig nedtur og fravær av et stort publikum, så er dette et definitivt høydepunkt for oss. Å spre glede til dem som trenger det nå like før jul er ordentlig givende, sier Morten.

Jonatan, som har lang fartstid i AaFK, har vært med på å dele ut sjekker til et bredt utvalg av organisasjoner gjennom årenes løp. I år var det første gang spillere ikke kunne være med, og det har med smittevern å gjøre.

- Men, det må understrekes, sier Jonatan. - Det var spillerne selv som valgte å gi penger til nettopp disse to organisasjonene. De vet veldig godt hvilket fantastisk arbeid som legges ned, og de var med i ånda, legger han til.

Jonatan forteller også at kaptein Fredrik Carlsen har tatt initiativ til å ta med lagkameratene for å besøke begge de to organisasjonene når samfunnet åpner opp.

Kirkens Bymisjon og Hjelpegruppe Ålesund og omegn er årets mottakere av penger fra scoringsbonusen. Kirkens Bymisjon skal bruke pengene på julepakker til barn og unge. I tillegg vil midlene brukes til det beste for dem som besøker Bymisjonssenteret i Ålesund sentrum. Pengene Hjelpegruppe Ålesund og omegn mottar skal gå til å dekke husleia for 2021.

- Vi i Sparebanken Møre har gjennom flere år bidratt til AaFKs scoringsbonus, og det er vi veldig stolte av, forteller Cecilie Myrstad, leder kommunikasjon og samfunnsansvar hos Sparebanken Møre. - Det er en viktig del av både vårt og klubbens samfunnsansvar. Flere organisasjoner som gjør et viktig arbeid har fått betydelige pengegaver gjennom årenes løp, og midlene har kommet godt med. Det varmer oss å se hvor mye glede scoringsbonusen skaper for mange mennesker på Sunnmøre, og vi lover å fortsette å bidra sammen med AaFK, avslutter Cecilie. 

 

Annonse fra Eliteserien: