Plass til flere!

Er du i alderen 18-30 år og verken i arbeid eller under utdanning? Har du et ønske om å komme i arbeid? Da er Medvind, en fin mulighet, for å oppnå dette.

Annonse:

Dagens deltagere er på god veg inn i arbeidslivet og vi har nå plass til nye deltagere i Medvind. Vi søker derfor etter motiverte unge voksne som ønsker å komme seg ut i jobb.

Medvind hadde oppstart i mars 2021, som et samarbeid mellom Brisk, Sparebanken Møre, og AaFK. Etter oppstarten har flere private bedrifter også sluttet seg til prosjektet som støttespillere. Hovedmålet med prosjektet, er å hjelpe de som av ulike grunner har havnet i utenforskap fra utdanning, og arbeidslivet, med å finne veien til fast lønnet arbeid, eller starte på utdanning.

Medvind gir deltakerne skreddersydd opplæring og arbeidsoppgaver som passer deres individuelle behov, samtidig som de får ta del i et sosialt og faglig fellesskap sammen med andre unge voksne.

I tillegg til den arbeidsrettede tilnærmingen som inkluderer arbeidstrening på Color Line stadion og i Sparebanken Møre Arena, jobber vi med karriereveiledning, CV- og søknadsskriving, og vi legger vekt på å skape et godt sosialt miljø. Vi gjør også aktiviteter som padeltennis, besøk på ByBadet, bowling, turer og trening på treningssenter for å fremme fysisk aktivitet.

Er du i alderen 18-30 år og verken i arbeid eller under utdanning? Har du et ønske om å komme i arbeid? Varigheten av programmet er opptil 2 år, og det er ingen kostnad knyttet til deltakelsen. Vårt overordnede mål er å sikre at alle som deltar i Medvind oppnår fast ansettelse. I løpet av bare de siste 4 månedene har vi fått 4 deltagere ut fast arbeid. Flere av de andre deltagerne har også startet i arbeidspraksis ved en arbeidsplass som kan lede til fast arbeid.

Hvis du tror dette kan være relevant for deg eller noen du kjenner, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med Mona eller Lars i dag.

Ta kontakt!

Kontaktinfo:

Mona Løseth, tlf. 952 93 587 eller [email protected]

Lars Rabbevåg. tlf. 452 18 381 eller [email protected]

Nysgjerrig på Medvind? Bruk 2 minutter og 40 sekunder på å bli mer kjent med prosjektet. Ser du ikke videoen kan du se den her.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 1818.09.2023, oppdatert: 0303.11.2023
Skrevet av: Bjørn-Erik Slinning