- Må være enda bedre

2. påskedag får AaFK besøk av de gule fra Romerike når Lillestrøm gjester Color Line Stadion.

AaFK avsluttet den tette serieåpningen med en godt gjennomført kamp borte mot Strømsgodset sist søndag, og tok med seg årets første poeng i 1-1 kampen. 

Annonse:

Mandag 17. april kommer Lillestrøm på besøk til nok en eliteseriekamp.

Det har vært en litt turbulent sesongstart for gutta, og Mikkel Kirkeskov forteller at poenget borte mot Godset kommer godt med. 

- Vi trengte å komme i gang poengmessig, oppsummerer Mikkel og forteller om en god gjennomføring av kampen. 

AaFK har sluppet inn en del mål i de første seriekampene denne sesongen, og dette arbeides det med på trening inn mot Lillestrøm-kampen kommer det fra den danske backen. 

- Jeg syntes vi er på vei fremover, og må være ennå bedre i de neste kampene, sier Mikkel Kirkeskov.


I tillegg til et ganske godt lagspill mot Godset ble det også gjennmført solid keeperspill til tider. AaFKs sisteskanse sto som en vegg, og reddet også et straffespark.

- Som keeper har du alt å vinne i en slik situasjon, forteller Andreas Lie om situajsonen. Han trekker også frem at det er viktig for en keeper å senke skuldrene, i tillegg til å gjøre opp en mening om hvordan straffen blir tatt.

Du kan se intervjuet med Andreas Lie i bunnen av saken

Nå har gutta analysert siste del av Godset-kampen og skal starte med å legge en slagplan om hvordan Lillestrøm skal slås.

Sisteskansen kunne kort oppsummere om en godt gjennomført kamp sist helg der laget er flink til å ta vare på ball når man først får den. Han forteller videre hva som er viktig inn mot mandagens kamp.

- Må være samlet, kompakte og opptre som et lag, det tror jeg er nøkkelen, sier Andreas Lie.

Sist AaFK fikk besøk av Lillestrøm på Color Line Stadion endte det med en 2-0 seier. Mikkel Kirkeskov leverte et nydelig mål på frispark i den kampen, og leverte assist mot Godset sist helg. Selv om målpoeng er kjekt er han klar på at det spiller ingen rolle hvem som tar de.

- Så lenge vi får de tre poengene er det godt nok for oss, sier Mikkel. 

Kampen mot Lillestrøm spilles på Color Line Stadion mandag 17. april klokken 18:00. Hva med å avslutte påskeferien med kamp i påskesolen (forhåpentligvis). Du kan kjøpe billetter til AaFK - LSK her!


Annonse fra Obos-ligaen: