Klaveness_FriendsArena_2022_foto_bildbyrån

Lise Klaveness til The North West

Brobyggerne i Fotballen: En feiring av Gatelaget og fellesskapets kraft.

Annonse:

Siden etableringen Fredrikstad Gatelag i 2011 har Gatelagene i norsk toppfotball vokst til å bli et viktig initiativ for sosial inkludering gjennom fotballen. AaFK Gatelag startet i 2018 og har i dag over 20 faste spillere. Med et ønske om å belyse prosjektets verdifulle arbeid og dets bidrag til samfunnet, inviterer The North West til Løvenvold Theater mandag 29. april, kl. 14.15-16.15, ledet av Pål Bakke.

Billetter

Dette arrangementet er en unik mulighet til å dykke dypere inn i Gatelagets historie, virksomhet og sosiale, strukturelle og økonomiske virkninger. Utfordringene det møter, og de lærdommene som kan trekkes fra dets arbeid til samfunnet i øvrig. I tillegg får vi siste nytt fra Oslo Economics om gatelagenes samfunnsverdi.

Blant de fremtredende deltakerne finner vi:
 
Lise Klaveness, president i Norges Fotballforbund.
Kulturminister Lubna Jaffery.
Lars Kobro, forsker og ekspert på sosial inkludering gjennom sport.
Kristin Herje Nørve, samfunnsansvarlig i Aalesunds Fotballklubb.
Arne H. Knoph, Daglig leder, Fotballstiftelsen.

Deres tilstedeværelse understreker viktigheten av samarbeid på tvers av sektorer for å støtte og videreutvikle prosjekter som Gatelaget.

Gjennom innlegg, personlige historier og sofaprat vil arrangementet utforske hvordan Gatelaget ikke bare bidrar til individuell vekst og utvikling, men også hvordan det fungerer som en modell for samfunnsengasjement
og inkludering. Dette er en invitasjon til alle som ønsker å lære mer om kraften i fellesskap og sportens rolle i å bygge broer mellom ulike samfunnsgrupper.

Om Gatelaget:
Gatelaget er et initiativ som bruker fotball som et verktøy for sosial inkludering, rettet mot å integrere personer som står utenfor arbeidsliv og utdanning, eller som på andre måter er marginaliserte, inn i et positivt og støttende fellesskap.

BROBYGGERNE (10).jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: