Hyllet lagkameraten

Tarjei Aase Omenås med skryt til Torbjørn Agdestein i AaFKs podcast.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

AaFK-keeperen var medprogramleder under TangoPod som ble spilt inn rett etter seieren mot Jerv søndag kveld. Da benyttet den tidligere Herd-spilleren anledningen til å applaudere den målfarlig lagkompisen som til tider har slitt benken.

- Å se en spiller som har stanget litt mot døra, men endelig åpnet den, scoret mål og jobbet som fy i to kamper på rad ... Du blir så glad innvendig. Er det noen som har fortjent det, så er det ham, sa en oppriktig Tarjei midtveis ut i sendingen.

Hovedpersonen selv innrømmer at enkelte perioder har vært tøffe.

- Det er klart jeg har vært frustrert og irritert, forbanna i enkelte perioder også. Jeg er såpass åpen og ærlig, og skjønner at det er en grunn til at jeg har sittet på benken. Når Holmbert, Pape og Castro har spilt spisser, så har de vært veldig gode. Det har vært sånn at hvis jeg føler at noen ikke har levert i en kamp, så har jeg vært irritert fordi jeg ikke har blitt byttet inn. At jeg ikke har startet så mange kamper har vært greit egentlig, lyder det fra spissen, som mot Jerv scoret to kjappe mål etter pause.

Torbjørn forteller om konkurranse om plassene på laget, men til tross for det har han de siste par ukene kjempet seg inn på laget. Og levert, det kan man trygt si at han har gjort.

K P
1 Aalesund 0 0
2 Bodø/Glimt 0 0
3 Brann 0 0
4 Haugesund 0 0

- De to siste ukene har jeg uten tvil følt at jeg skal starte kampene. Det er godt at Lars valgte meg, sier lysluggen.

Å slå tilbake som Torbjørn har gjort, er intet annet enn imponerende. Enkelt er det ikke.

- Det er veldig vanskelig. Jeg har vært i lignende situasjoner tidligere, der jeg har gravd meg ned. Jeg har vært ute i lengre perioder fordi jeg ikke har taklet det. Til syvende og sist er det én mann som tar valget. Hvis han mener at en annen skal spille istedenfor deg, så får du ikke gjort noe med det. Det er bare å jobbe videre, avslutter Torbjørn.


 

Annonse fra Eliteserien: