tbcb133f

- Få spillerene til å tro igjen

Sondag 9. april gjester AaFK Strømsgodset i Drammen til den 3. runden i Eliteserien 2017.

AaFK drar nok en gang til østlandet for å spille eliteseriekamp. Denne gang er det Strømsgodset som står på motsatt banehalvdel når AaFK gjester Marienlyst søndag. 

Annonse:

De første tre rundene i Eliteserien kommer på rekke og rad, og søndagens kamp blir AaFKs tredje på en uke. De første endte med 3-1 tap borte mot Stabæk og 1-3 tap hjemme mot Sarpsborg 08. 

Etter kampen mot Sarpsborg kunne både Trond og Fredrik Carlsen fortelle at det kan bli sett på som positivt med slike korte mellomrom mellom kampene. trond forteller før Godset-kampen at det er dette som er kjekt med å spille fotball. 

- Selvfølgelig er vi klar, kommer det i klar tale fra Trond Fredriksen. 

Det har ikke blitt den beste starten på årets sesong, og Trond forteller at det er svært viktig å få gutta til å fremskaffe troen om at de er et godt fotball-lag. 

Etter kampen mot Sarpsborg 08 kunne Trond trekke frem at laget slipper inn altfor enkle mål, og at det defensive skulle være i fokus på trening inn mot Strømsgodset-kampen. 

- Det er ekstremt viktig for oss at vi er nok folk foran eget mål, forteller Trond. 


Godset tapte 3-0 mot Brann torsdag 6. april, og har en dag mindre før neste kamp. Dette mener Trond og spiss Valmir Berisha ikke har noe spesielt å si. 

- Vi må se på hverandre at vi har det likt og bare kjøre på, sier Valmir Berisha. 

Du kan se intervjuet med Valmir Berisha i bunnen av saken

Sist AaFK vant borte mot Strømsgodset var i 2008. Det er en veldig jevnt statistikk mellom lagene som er best på hver sin hjemmebane, men AaFK står med tre seire og èn uavgjort på bortebane siden 2003. 

- De er ikke umulig å slå. Vi har gjort det før og skal gjøre det igjen på søndag, sier Trond. 

Kampen mot Strømsgodset kan du se direkte på Eurosport Norge eller Eurosport Player, søndag 9. arpil klokken 20:00. 

Om du skal til Marienlyst for å støtte gutta i vår andre bortekamp for sesongen finner du billett-informasjon ved i trykke her


Annonse fra Obos-ligaen: