- Må ut å øve

AaFK gikk på sitt andre strake tap i serien da de møtte Sarpsborg 08 hjemme i kveld.

Det gikk ikke helt etter planen mot Sarpsborg 08 i den første seriekampen på hjemmebane. Sarpingene vant til slutt 1-3 over de oransje og blå.

AaFK åpnet kampen best, og holdt trykket oppe, men Sarpsborg 08 får et enkelt mål inn etter bare 8 minutter. Slike enkle mål preger fotballkamper kunne Trond Fredriksen fortelle etter kampslutt.

- Ekstremt vanskelig å vinne fotballkamper når du slipper inn 3 mål, sier Trond.

Selv om Sarpsborg scorer et tidlig mål henger AaFK godt med i starten. den første halvtimen er god, og gutta er på hugget. Etter 28 minutter får det uttelling.

Fredrik Carlsen smeller til etter et nydelig spill fra Gyasi som legger inn 45 grader. Ballen suste i nettet, og vi er like langt. Selv om AaFK taper forteller Carlsen etter kamp at målet er en liten trøst, men er klar på hva som betyr mest.

- De som kjenner meg vet at laget står først, kommer det i klar tale fra Fredrik Carlsen.

Du kan se intervjuet med Trond Fredriksen i bunnen av saken

Ikke mange minuttene får Sarpsborg 08 inn nok et mål. Dette også av den billige sorten. Begge de første målene blir notert av Patrick Mortensen.

På overtid i første omgang får Sarpsborg 08 mål etter corner. Sarpingene ble i fjor det beste laget i Norge på nettopp denne typen mål.

Andre omgangen blir av den rolige sorten, hvor ingen av lagene dominerer noe særlig. Den største sjansen kom etter 60 minutter når Sarpsborg 08s Lindberg for ballen på hodet etter nok et innlegg, men Andreas Lie bokser ballen vekk mesterlig. Kampen ebber ut, og det ender 1-3 til bortelaget.

Om ikke mange dagene er det nok en seriekamp når AaFK gjester Marienlyst og Strømsgodset, søndag 9. april. Det er korte dager mellom de tre første kampene. Dette mener både Trond og Fredrik er positivt for øyeblikket,

-  Vi må bare ut å øve, konstanterer Trond Fredriksen.