Niklas Castro vil toppe opprykks-sesongen

Niklas Castro har klare mål inn mot seriestart.

Annonse:

Foto: Jon Forberg

2019-sesongen gjorde Niklas Castro til årets spiller i OBOS-ligaen, der AaFK satte ny poengrekord. Vår nummer 9 vil ikke være noe dårligere i år.

- Sesongen i fjor er lagt bort for lenge siden, og vi ser alle framover.

— Niklas Castro
Oslo-gutten herjet i sin første sesong for AaFK i OBOS, der Castro også fikk plass i den chilenske landslagstroppen. Da noterte 25-åringen 17 ligamål og 11 målgivende pasninger. I en sesong AaFK samlet sammen 79 poeng og feiret scoring 67 ganger.

Når OBOS-hverdagen starter igjen lørdag 15.mai klokka 15.30 hjemme mot Bryne er lista lagt.

-For egen del vil jeg absolutt fortsette i samme spor fra sist vi var i OBOS. Jeg ønsker å score mange mål, stå for mye målpoeng, og som lag ønsker jeg at vi skal vinne flest mulig kamper, starter Niklas Castro.

AAAFK TRENING-0797 Niklas Castro
Niklas Castro ønsker å bidra til at laget skal vinne flest mulig kamper. Foto: Jon Forberg

Ingenting gratis

0-2-tapet i generalprøven mot Åsane var bare en påminnelse om at ingenting blir gratis i OBOS-ligaen denne gangen heller.

-Det var en tung kamp, men det er samtidig greit å få den før alvoret starter. I OBOS er det tøft uansett hvem vi møter. Alle som har fulgt med litt vet at her er ingenting gratis. Det er bare å ta på seg arbeidshanskene, sier Castro videre.

Sesongen i fjor er lagt bort. Etter en lang sesongoppkjøring går endelig sceneteppet opp for 30 runder med klink kokos-fotball. Eller OBOS-ligaen.

-Sesongoppkjøringen har vært bra. Vi har blitt bedre kjent, og fått satt spillet vårt bedre. Sesongen i fjor er lagt bort for lenge siden, og vi ser alle framover. Alle som er her nå er innstilt på å vise seg fra sin beste side. Vi har venta lenge på å komme i gang, og det skal bli fantastisk godt å starte serien, fortsetter Castro.

Et samlet ekspert-korps har regnet AaFK inn som opprykkskandidat. Forventningene fra fotball-Norge er å kjempe om de to plassene som gir direkte come back i det beste selskap.

-Vi får ta det litt som det kommer, men vi har et bra lag, og skal kjempe i toppen. Det er forståelig at alle plasserer oss der oppe, avslutter Niklas Castro.

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: