TangoTV: - Kan ikke hvile oss til resultater

Tre uker ferie er ikke aktuelt, mener Lars Bohinen. Nå venter en uke med trening før spillerne får ti dager fri.

Annonse:

Neste helg spilles flere kamper i OBOS-ligaens femtende serierunde. Jerv - Aalesund er utsatt til 29. august, og derfor har tangotrøyene spillefri fram til hjemmekampen mot Sandnes Ulf 22. juli. Spillefri betyr ikke helt fri.

Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

- Vi kan ikke ha tre uker fri. Vi har mye å jobbe med, og kan ikke hvile oss til resultater, slår Lars Bohinen fast.

Spillerne får ti dager fri etter at denne treningsuka er ferdig, så er det tilbake til hverdagen. Før OBOS-ligaen våkner opp fra noen døsige sommeruker venter Brattvåg på Color Line Stadion. Gultrøyene stiller opp til treningskamp mandag 16. juli klokken 18.00. Da møter laget fra Haram serielederen i OBOS-ligaen. Det er en posisjon Lars er fornøyd med å inneha. 

- Ja, hadde du gitt meg den muligheten før sesongen startet, så hadde jeg takket ja. Vi er i rute til å nå målet vårt, men vi er snart halvspilt, så det er et godt stykke arbeid igjen, understreker han.

Før kampen gjorde han det klart at å vinne er en ting, men at han også ønsker å se gode prestasjoner og utvikling. Mot Notodden kom seieren, men enda er ikke prestasjonene helt der de skal være, skal vi tro sjefen sjøl. Han kaller blant annet bunnivået for dårlig, men toppnivået godt nok.

- Vi beveger oss litt for ofte mellom ytterpunktene i dag. Vi har litt marginer på vår side, vi skal ikke underslå det. Det er mer å hente på prestasjonene.

Lars skryter av det defensive etter kampen mot telemarkslaget. AaFK holdt nullen for første gang siden 22. mai. Da reiste laget fra Stavanger med tomålsseier og null baklengs.

- Vi er solide bakover. Vi slipper Notodden til veldig få sjanser. Det må vi være fornøyd med, avslutter AaFKs hovedtrener.

Se videointervju med Lars her: 







Annonse fra Obos-ligaen: