Avsluttet med stil

AaFK puttet tre mot Notodden og tar ferie på topp.

Serieleder Aalesund tok tre nye poeng søndag kveld. Denne gang var det Notodden son kom til kort. Hjemmelaget vant 3-0 etter scoringer av Robert Sandnes, Torbjørn Agdestein og et selvmål godt i hjulpet nota av Adam Ørn Arnarson.

All foto: Srdan Mudrinic

Islendingen slo et innlegg fra høyre som gikk via Jonathan Asp og i mål bak bortelagets sisteskanse Nils Jonathan Johansson. Da var det spilt 80 minutter på Color Line Stadion og den siste spikeren i Notodden-kista hamret inn.

Hjemmelaget var klart best i den fjortende seriekampen denne gangen. Hjemmelaget tok føringen etter 32 minutter. Robert Sandnes fant nettmaskene etter godt forarbeid av Agdestein og Adam Ørn Arnarson. Førstnevnte ble spilt gjennom, holdt på ballen og la den tilbake til Arnarson. Islendingen la presist inn til Sandnes, som kom på løp inn i feltet. Timingen og avslutningen var det klasse over.

Lagene gikk til pause på 1-0. Etter å ha dominert andre omgang og produsert flere gode muligheter kom doblingen av ledelsen etter 71 minutter. Et innlegg fra Aron Thrandarson ble stusset forbi keeper av Torbjørn Agdestein, og ballen spratt til slutt over streken og inn til 2-0.

Med 3-0 og tre nye poeng har AaFK 32 poeng på 14 kamper.

NB! 17 år gamle Håvard Mork Breivik fikk AaFK-debuten i kveld. Vi gratulerer!