Bli med på tur til Hamar!

50 frivillige tar buss til Hamar. I tillegg arrangerer Stormen og Stormen Oslo tur.

Annonse:

Foto: NTB Scanpix

- Jeg elsker AaFK, forteller Jorunn Schønefeld, som jobber frivillig for klubben i sitt hjerte.

Hun er en av 50 frivillige som søndag morgen tar buss til Hamar for å støtte gutta under kampen mot HamKam. Jorunn har støttet AaFK siden laget spilte hjemmekampene sine på Aksla stadion, og engasjementet er like sterkt den dag i dag.

- Jeg var med min far på kamp da jeg var ei lita jente, og siden den gang har jeg vært bitt av basillen, forteller Jorunn, som er en av våre fantastiske frivillige.

Under AaFK 2 sine hjemmekamper jobber hun i kiosken, og trives svært godt sammen med resten av den positive gjengen. Nå gleder hun seg til tur sammen med mange andre frivillige. Optimistisk er hun også foran bortekampen på Briskeby.

- Jeg tror vi tar denne. Vi må nesten det, enkelt og greit. Jeg tipper 2-1 til AaFK, sier hun.

I tillegg til at frivillige busses til mjøsbyen setter Stormen og Stormen Oslo opp buss fra henholdsvis Ålesund og Oslo. Fra hver sin kant av landet reiser våre trofaste supportere med renskede sangstemmer, energi og håp om tre poeng for tangotrøyene.

Arrangementsansvarlig Kristin Herje Nørve setter stor pris på de mange frivillige og supporterne som inntar Hamar søndag. Foto: Marius Simensen (msfoto.no)
Arrangementsansvarlig Kristin Herje Nørve setter stor pris på de mange frivillige og supporterne som inntar Hamar søndag. Foto: Marius Simensen (msfoto.no)

Arrangementsansvarlig Kristin Herje Nørve gleder seg over at så mange av våre frivillige og supportere blir med for å heie fram tangotrøyene søndag.

- Vi setter stor pris på jobben våre frivillige legger ned, og det samme gjelder vår takknemlighet for støtten fra våre supportere både på hjemme- og bortebane. Alt ligger til rette for at det skal bli god trøkk fra bortefeltet på Briskeby søndag. Vi skal gi alt for laget i kampen mot HamKam, sier Kristin.

- At det nå mobiliseres både fra Ålesund og Oslo er helt fantastisk, slår hun fast.

Mer om Stormens tur til Hamar.
Mer om Stormen Oslos tur til Hamar.

Annonse fra Obos-ligaen: