- Ville mer enn HamKam

Før kampen etterlyste Lars Bohinen innsats. Elevene hans innfridde på Briskeby da AaFK tok tre poeng.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

- Ja, mer og mer utover kampen når vi ble varme i trøya, slår han fast kort tid etter den sterke seieren mot grønntrøyene.

AaFK havnet under etter halvtimen da Abubakar Ibrahim fikk skyte fra godt og vel 20 meter, men tangotrøyene la seg ikke ned på gressmatta av den grunn. Like før pause, etter et vakkert angrep, utlignet Holmbert Fridjonsson med et nådeløst hodestøt.

- Vi klarer å komme tilbake, og det imponerer meg. Vi bryter ikke sammen etter baklengsmålet, konstaterer sjefen sjøl.

I andre omgang fikk den tidligere Premier League-proffen se sitt lag ta ledelsen for deretter å øke, først ved Torbjørn Agdestein etter målgivende av Fredrik Carlsen, deretter ved Pape Habib Gueye etter forarbeid av Aron Thrandarson. Aron hadde også målgivende på Holmberts utligningsmål før pause.

- Vi får de riktige spillerne på ballen i de riktige situasjonene, kommenterer Lars etter at våre tre spisser fant nettmaskene, assistert av to spillere det forventes skal gjøre nettopp det de gjorde på Briskeby.

Nå går Aalesund inn i to treningsuker før toppkampen mot Viking tirsdag 23. oktober på Color Line Stadion.

- Det mest gledelige er at vi tar med oss en positiv opplevelse inn i de to ukene som ligger foran oss. Vi er i angrepsposisjon igjen, og det har mye å si for inngangen til de neste 14 dagene, mener Lars.

Annonse fra Eliteserien: