- Vi ser frem til et godt samarbeid

Avtalen mellom AaFK og FK Fortuna godkjent under ekstraordinært årsmøte.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

AaFK Fortuna blir en realitet. Det er klart etter at de to klubbenes medlemmer under ekstraordinære årsmøter har godkjent avtalen. FK Fortuna avholdt sitt ekstraordinære årsmøte i slutten av september, AaFK nå i ettermiddag.

Klubbdirektør i Aalesunds Fotballklubb, Geir S. Vik, sier han har stor tro på at avtalen styrker AaFK både som klubb, merkevare og Sunnmøres stolthet.

- Denne avtalen understreker også at AaFK er en fremtidsrettet toppfotballklubb for hele Sunnmøre. Sammen med Fortuna og i nye AaFK Fortuna skal vi nå bygge sten for sten med en langsiktig målsetting om toppfotball også for kvinner på Sunnmøre, sier Geir.

Aalesunds Fotballklubb ønsker å være toppklubben for Sunnmøre, og med denne avtalen legger AaFK til rette for å også kunne være det både for kvinner og menn.

- Vi ser frem til et godt samarbeid mellom AaFK og AaFK Fortuna, slår klubbdirektøren fast.

Avtalen strekker seg over tre år. Fra 2020-sesongen skal AaFK Fortuna spille i AaFK-drakter, men den nye satsingen vil ligge i Fortuna med adskilt organisasjon, økonomi og inntekter, men med nært samarbeid for å utvikle klubbene.

Annonse fra Eliteserien: