Utviklingsavdelingen om egentrening

Har du prøvd treningsprogrammet vi har satt sammen?

Annonse:

 - I en periode der organisert trening og kamper dessverre ikke kan gjennomføres er vi i utviklingsavdelingen i AaFK veldig opptatte av å bidra med program og tips til egentrening for klubbene på Sunnmøre, sier klubbens utviklingsleder, Sindre Eid.

Vi har sendt ut egentreningsprogram til våre naboklubber på Sunnmøre som vi håper er tatt i bruk. I tillegg er programmet publisert på aafk.no.

- Når man ikke kan drive organisert trening, er det en fantastisk mulighet til å trene selv og øve på noe du virkelig ønsker å bli bedre på. Egentrening kan du for eksempel drive med i hagen eller i garasjen. Det er bare å bruke fantasien. Du kan jobbe isolert med finter, vendinger, trikse og så videre, der du får veldig mange repetisjoner når du øver alene. I perioden vi er inne i er det viktig å være sin egen trener. Det å ta ansvar for seg selv og egen utvikling er en egenskap vi setter høyt i AaFK, og som vi mener er avgjørende for å bli virkelig god. Vi håper selvsagt at banene vil åpne etter hvert, fortsetter Sindre engasjert.

For å komme med tips til egentrening har vi utfordret vår A-lagstrener Lars Bohinen til å komme med treningstips med ball som du kan trene på hjemme.

- Lars har definitivt fremdeles teknikken på plass og driver fremdeles med egentrening, selv om det er noen år siden han finta ut italienske landslagspillere på Ullevaal stadion. Her vil være gode tips og øvingsbilder som du kan øve på hjemme, sier Sindre med et smil.

De neste dagene blir disse videoene lagt ut i våre sosiale medier. Her er det bare å logge seg inn og starte med treninga.

- Kos deg med fotballen og lek med ballen, så håper vi å se deg på Color Line Stadion når sesongen starter for å heie fram AaFK. Og kanskje er det nettopp du som om noen år spiller der selv, avslutter den tidligere forsvarsspilleren.

Hilsen alle oss i utviklingsavdelingen i AaFK!


Annonse fra Eliteserien: