- Utrolig god stemning i gruppa

Første trening i 2022 er i boks. Det hersket ingen tvil om at det var en svært motivert gruppe som sparket i gang årets oppkjøring.

Annonse:

Foto: Jon Forberg

Det var ikke vanskelig å se på spillerne at de syns det var på høy tid å få trent sammen igjen. 

- Stemningen i gruppa er veldig bra. Det ser ut som vi tar med oss den stemningen vi hadde i laget i fjor, og nå skal vi bruke det som noe positivt i år, sier Simen Bolkan Nordli. 

- Godt å være tilbake

Spillerne har hatt seks uker fri fra hverandre. 

- Det er veldig godt å komme tilbake og få se guttene igjen. Vi har vært lenge nok borte fra fotballen, sier Bolkan Nordli.

Lagkameratene hadde ingen vansker med å være enig. 

- Det er deilig å være tilbake og få møte de andre i gruppa. Vi har hatt seks ukers ferie, så det er godt å være i gang, sier Sigurd Haugen.

- Det er utrolig godt å se alle guttene igjen. Man blir jo glad i lagkameratene, spesielt siden vi har et flott samhold i laget. Så det gjorde godt å få trene igjen. Det er også fint å komme tilbake til litt storm og regn, for det har vært litt lite av det i Oslo, sier Niklas Castro med et stort smil.

Skrubbsultne

Det er en vesentlig forskjell fra i fjor. Da møtte de opp vel vitende om at minst ett år i OBOS-ligaen sto for tur. Og som alle vet, det ble kun med ett år siden vi rykket opp igjen på første forsøk.

- Det er enklere å motivere seg for eliteserien. Det var ikke så gøy å ha en lang oppkjøringen i OBOS-ligaen etter den grusomme sesongen vi hadde året før. Og nå er vi skrubbsultne hele gjengen, sier Haugen.

- Det er selvfølgelig mange hakk opp i motivasjon, og man vil veldig gjerne ha revansj fra sist vi var oppe. Tror alle kjenner på den følelsen. Vi er veldig klare for å bite fra oss i Eliteserien. Jeg tror alle guttene er klare for å vise seg fra sin beste side, sier Castro.

Trener Lars Arne Nilsen har varslet at alle må opp 20 prosent fra i fjor. 

- Det virker å være en utfordring som mange tatt på strak arm, for det ser ut som mange er i bra fysisk form. Så det skal vi klare, sier Bolkan Nordli. 

Cupkamp

En ting skiller seg veldig ut i oppkjøringen fra tidligere år. NM 2021 skal fullføres i vår og vi møter Bodø/Glimt på Color Line Stadion 13. mars. 

- Det er utrolig fint å ha kampen mot Bodø/Glimt. Det var utrolig kjekt med masse folk i opprykkskampen, så jeg håper virkelig på fullt stadion mot Bodø/Glimt, sier Haugen. 

- Det hjelper veldig, for da virker ikke oppkjøringen så veldig lang. For nå er det under to måneder til vi skal spille mot Bodø/Glimt, så det er flott å ha en gulrot å jobbe frem mot, sier Bolkan Nordli.

- Det er så absolutt fint at vi skal ha NM tidlig i år. Når det ble som det ble, så er vi veldig glad for at vi får den cupkampen. Vi er glade for at vi gikk videre og det blir en kul greie å få den kampen, legger han til. 

Og troen på seier lever på Color Line.

- Vi møter et utrolig godt lag og det blir fint å matche oss mot det beste laget i Norge. En liten godbit tidlig i sesongen. Vi viste i 2019 at vi kan slå hvem som helst da vi slo ut Molde og Rosenborg. Alt kan skje i cupen, så skal vi nok bite godt fra oss, sier Castro.

EARLY BIRD

VOKSEN FRA KR. 1.100,-
B/S/H FRA KL. 550,-
KJØP SESONGKORT

 

Annonse fra Eliteserien: