Tusen takk for støtten!

Mange oppmuntrende ord i sosiale medier.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Det er frustrerende å ikke vinne fotballkamper. Å stå med tre poeng på de ni første Eliteserie-rundene gjør at vi ligger nederst på tabellen og skuer oppover. Vi vil klatre, komme oss opp av sumpa, og vise at vi er mer enn gode nok til å stå fjellstøtt i divisjonen.

Samholdet i gruppa er god - slik den altid er. Gutta står sammen - ja, hele klubben står sammen. Det er i motgang vi trenger støtte, og det føler vi at vi får også fra dere supportere. Da vi mandag morgen publiserte etter kampen-intervjuet med stopperkrigeren Oddbjørn Lie, tikket det inn kommentarer fra dere Aalesund-patrioter som gjorde oss veldig glade.

Kaspar Per Bjørkavåg skriver:

- Vi er fortvilet over manglende resultat, men støtter dere uansett. Håper at vinden snur snart.

Mange melder det samme, som Magne Ertresvåg:

- Snart gammel og grå, men stolt oransje og blå! Heia AaFK!

Ingunn Ødegård minner spillerne på hvor gode de er, og skriver:

- Dere er mange knallgode spillere. Dra laget sammen og fremsnakk hverandre med alt det som er positivt.

En rekke trofaste AaFK-supportere har gjort som de tre ovennevnte, som Helge Lid. Han har følgende gode råd:

- Opp med hodet og ned med skuldrene. Da går det AaFKs vei.

Vi tar med enda flere støttemeldinger til laget og klubben:

- Husk at det er en mørk tid, men den vil bli lys ganske snart, og AaFK gir seg ikke. De kommer lynfort tilbake. Håp og tro har en alltid, så rak rygg og da snur det. Heia AaFK. - Brit Kristin Pedersen.

- Tro og håp er litt tynnslitt, men jeg velger å støtte Aafk to the bitter END og opp igjen. - Rolf Johan Ulveraker.

- Det er bare tiden som skal til, så plukker dere masse poeng! Og klatringen opp på tabellen er i gang! Har tru på dere. - Sigurd Ervik.

- Mange er oppgitt fortvilt over tapsrekka til AaFK. Jeg fikk æren av å være tilskuer idag, og stiller gjerne neste gang også. AaFK har gode enkeltspillere og karakterer som kan snu dette. Det var gode perioder idag. Vi må ikke miste hodet nå. Hold ut! "Blod, svette, tårer" - vi har såvidt begynt! - Kristian Haahjem.

- Ikke glem status etter 1. Omgang: AaFK 60 % av spillet, vant 30 dueller mot 17, som sier rutine og stabilitet ødelegger. Frustrert er vi mange, men å gi opp? Nei! - Knut Arve Tafjord.

Vi i Aalesunds Fotballklubb vil at dere skal vite at vi får med oss de mange fine meldingene, og at vi setter umåtelig stor pris på støtten vi har fra dere.

Heia Aa!

Annonse fra Obos-ligaen: