- Vi skal snu dette

Oddbjørn Lie tror på bedre tider, men vet at hardt arbeid kreves.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Midtstopperen med den presise venstrefoten har vært med på mye med sitt kjære AaFK. Oppturer og nedturer, overbevisende seire og stygge tap. Akkurat nå er Aalesund inne i en knalltøff periode med ni kamper uten seier i Eliteserie-comebacket.

- Situasjonen vi er i preger oss. Det ville vært unaturlig om den ikke gjorde det. Vi må bare nullstille oss. Nå er det seks dager til vi skal møte Odd i Skien. Vi må jobbe godt både med det mentale og det fysiske ute på feltet til den kampen, slår han fast.

AaFKs nummer 5 forteller at han hadde troa på seier mot Stabæk etter at dommeren sendte lagene i garderobene til pause. Da var stillingen 1-1. Etter pause scoret Stabæk to, og det endte med 1-3.

- Førsteomgangen er ok. Vi skapte en del sjanser, og da vi satt i garderoben ved pause hadde vi troa på at vi kunne få med oss tre poeng. Vi gjør mye bra, men igjen slipper vi inn enkle mål. Da blir vi hardt straffet igjen, sier Oddbjørn.

Fattige tre poeng på sesongens ni første kamper er fasit etter at også Stabæk kunne juble for seier mot Aalesund. Jan Jönssons mannskap påførte tangotrøyene deres sjette tap for året. Oddbjørn Lie mener at resten av sesongen handler om én ting, nemlig å overleve.

- Det er fullt mulig å snu dette. Det er kanskje bare én som seier som skal til for å frigøre noe i topplokket på oss spillerne. Det er absolutt mulig, men situasjonen vi er i tilsier at dette blir en kamp for å overleve. Det må vi bare være innstilt på. Vi må takle det, og vi må stå i det sammen som klubb og lag. Jeg har troa på at vi skal klare det, at det kommer til å snu, men det er knallhard jobbing som gjelder, sier stopperen.

Annonse fra Eliteserien: