To nye år med Andrea

AaFKs assistenttrener gjør som hovedtreneren.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Lars Bohinen signerte nylig en ny toårskontrakt med AaFK. Nå har assistenttrener Andrea Loberto gjort det samme. Dermed skal duoen lede AaFK ut 2021-sesongen.

Sportslig leder Bjørn Erik Melland er glad for at enda en viktig brikke er med i AaFK-puslespillet de kommende sesongene.

- Andrea er en veldig viktig ressurs for klubben. Han er engasjert, hardtarbeidende og sitter på mye kompetanse klubben nyter godt av. I Andrea har vi en assistenttrener som utfyller Lars på en svært god måte. Med forlengelse av kontraktene til Lars og Andrea sikrer vi oss kontinuitet og kan bygge videre på den flotte utviklingen vi har hatt de siste to årene, sier Bjørn Erik.

Italieneren har erfaring fra flere norske klubber, deriblant som toppspillerutvikler i Vålerenga, analyseansvarlig i Rosenborg og hovedtrener i Haugesund. Fra 1999 til 2004 jobbet han i akademiet til Leeds United. Sammen med Lars Bohinen har han gjort sakene sine meget godt i Aalesunds Fotballklubb, og gyver nå løs på de siste kampene av OBOS-ligaen, der tangotrøyene ligger godt an med tanke på opprykk.

Hovedtrener Lars Bohinen er kjempefornøyd med at hans kompanjong er med videre.

- Jeg er veldig glad for at klubben kom til enighet med Andrea. Vi jobber godt sammen, Andrea og jeg, og da jeg skrev under min forlengelse var det med et klart krav til klubben at om jeg skulle forlenge, så måtte Andrea være med. Andrea er ekstremt dedikert, har en enorm arbeidskapasitet og er faglig meget sterk. Sammen med Frank og resten av teamet er vi nå godt rustet for fremtiden, sier Lars.

Vi i Aalesunds Fotballklubb gratulerer med ny kontrakt, og ser frem til flere år med Andrea i trenerteamet. 

Annonse fra Eliteserien: