Jørgen har signert ny avtale

Unge Hatlehol er med videre.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Den 22 år gamle AaFK-spilleren fra Vatne hadde i utgangspunktet en kontrakt med varighet ut 2020. Den avtalen signerte lysluggen i fjor. Allerde nå er det klart at samarbeidet med vingbacken forlenges - ut 2022.

- Vi er veldig fornøyde med å ha forlenget med Jørgen. Han er en ung, lokal og sulten fotballspiller som har tatt store steg etter at han ble en del av A-stallen. Jørgen er lærevillig, ydmyk og veldig populær blant våre supportere - en strålende representant for klubben, sier AaFKs sportslige leder Bjørn Erik Melland.

AaFKs nummer 16 kom til oss fra IL Ravn høsten 2012, 15 år gammel. Tre år etter at han ankom «bya» fikk Jørgen en liten smak av seniorfotball. I første serierunde 2015, en kamp vi tapte hele 5-0 borte mot Rosenborg, var Jørgen med i sin aller første eliteserietropp.

Året etter var unge Hatlehol fast på AaFK 2 og hadde vært med på flere treninger med A-laget. Han signerte proffkontrakt med AaFK, og var flere ganger med i troppen, dog uten å få innhopp. Jørgen utviklet seg godt i Aalesund, og kom for alvor frem i rampelyset i 2017-sesongen, da han fikk ti eliteseriekamper. Debuten kom i hjemmeoppgjøret mot Tromsø 30. april.

I 2019-sesongen er han en av spillerne med mest spilletid. Jørgen har 23 kamper i OBOS-ligaen denne sesongen, alle fra start. Han har også notert seg for fire scoringer og tre målgivende pasninger.

AaFK-trener Lars Bohinen sier dette om spilleren som nå er klar for nye år i oransje og blå:

- Jørgen har hatt en fin utvikling siden jeg kom hit. Spesielt i år har han tatt steg og blitt en verdifull spiller for laget. Han har jobbet hardt med å forbedre sider av spillet sitt, og fått en mye klarere forståelse av vingbackrollen, i tillegg til at han nå rent fysisk er i god stand til å bekle den rollen. Jørgen er et bevis for andre unge spillere for at det betaler seg å trene fokusert og bevisst. Derfor er det høyst fortjent at han nå har fått en ny og bedre kontrakt.

Vi i Aalesunds Fotballklubb gratulerer Jørgen med ny kontrakt!

Annonse fra Eliteserien: