To lag med veldig mye å spille for

Før kampen: Aalesund - Ull/Kisa.

Annonse:

Foto:

Aalesund - Ull/Kisa
OBOS-ligaen, runde 29
Color Line Stadion lørdag klokka 15.00

Kampen ser du på Color Line Stadion. Er du ikke i byen, kan du se den på MAX og discovery+

AaFK har mål om å rykke opp. Ull/Kisa har mål om å holde plassen. Dette blir intenst og spennende!

Fra 100,- voksen og 50,- for barn.

Tre poeng garanterer opprykket

Med to runder igjen av sesongen ligger Aalesund på andreplass med fire poeng ned til Jerv på tredjeplass. Det betyr at AaFK rykker opp med seier på lørdag. Da hjelper det ikke for Jerv om de tar seieren hjem på egen grunn mot Raufoss.

Aalesund kan også rykke opp med uavgjort, men da må Jerv spille uavgjort eller tape. Aalesund kan til og med rykke opp med tap. Da må også Jerv tape. Til side med om og men. Det er tre poeng vi går for!

Enorm interesse

Sunnmøringene vil på kamp. Det er det ingen tvil om. Fredag kveld var det solgt over 8.000, billetter. Flere solgte billetter har det ikke vært til en kamp på Color Line Stadion siden 8. juli 2017. Da hadde 9.062 mennesker ordnet seg billett til storoppgjøret Aalesund - Molde.

Publikumsrekorden i årets OBOS-liga er allerede smadret. Den ble satt i forrige runde, da 6.257 mennesker til turen til Fredrikstad stadion for å se FFK mot AaFK.

Fra 100,- voksen og 50,- for barn.

To lag i ulik form

Ull/Kisa befinner seg på nedrykk to runder før slutt. Det skal holde hardt å komme seg opp på sikker plass. Opp til Grorud er det nemlig fem poeng. Stjørdals-Blink på kvalikplass er kun ett poeng foran, og her ligger håpet.

13 kamper uten seier har bidratt sterkt til at situasjonen er slik den er, og nå må gutta fra Jessheim sikte seg inn på å vinne de to siste. Laget har mye å spille for!

Aalesund har vist solid form over lang, lang tid, og har godt over 20 kamper uten tap nå. Det bør likevel ikke være noen hvilepute, for i flere av kampene har tangotrøyene lagt under. Nå sist, mot FFK, så det ut til å gå mot tap, men Quint Jansen berget poeng. En evne og vilje til å komme tilbake når man ligger under er også en enorm styrke. Kombinert med solide trepoengere og kamper man har vunnet med mange mål, er det fortjent at våre gutter er i den posisjonen de er i.

Les deg opp

Over 8.000 mennesker har altså skaffet seg billett til kampen, og det er en del informasjon det er greit for deg å oppdatere deg på. Inne på aafk.no finner du rutetider for buss og annen relevant kampdagsinfo, samt program for dagen. Vi har også lagt ut en artikkel som omhandler smittevernhensyn som blir tatt på Color Line Stadion.

Vel møtt!

 

Annonse fra Obos-ligaen: