Vi tar smittevernhensyn

Slik skal vi sørge for en forsvarlig gjennomføring av AaFK - Ull/Kisa.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Det nærmer seg kamp på Color Line Stadion, og snart 8.000 mennesker har skaffet seg billett til oppgjøret mot Ull/Kisa lørdag klokka 15.00.

Fra 100,- voksen og 50,- for barn.

Smittesituasjonen i Ålesund nå er slik at vi alle må bidra til å hindre smittespredning. Vi oppfordrer derfor alle over 12 år om å komme med munnbind på seg og ha dette på seg når en ikke klarer å holde en-meters avstand til andre personer. Vi minner også om at syke personer må holde seg hjemme og at alle har god hånd- og hostehygiene.

- Med økende smitte er det viktig at vi tar hensyn til smittevern, og derfor er vi i tett dialog med kommuneoverlege i Ålesund kommune, Eirin Steinsvik. Dialogen med Steinsvik hjelper oss med å tilrettelegge for et godt arrangement for tusenvis av glade og positive AaFK-tilhengere. Klubben gleder seg til kamp, men er samtidig svært opptatt av å følge retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene, sier klubbdirektør Geir S. Vik.

Fra 100,- voksen og 50,- for barn.

 - Kampen er et stort arrangement hvor mange treffes. Da er det bra at det i hovedsak skjer utendørs og de fleste tilskuerne vil ha faste sitteplasser på tribunen. Så gjelder det vi har gitt av råd: Syke holder seg hjemme, hendene holdes rene, hold avstand når det er mulig og personer over 12 år kan bruke munnbind i situasjoner hvor en meters avstand til andre tilskuere blir vanskelig, sier kommuneoverlege Eirin Steinsvik.

Annonse fra Obos-ligaen: