Til deg som AaFK-supporter

Det er merkelige tider om dagen for alle i samfunnet vårt.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Pave Johannes Paul II sa en gang: «Av alle uviktige ting i verden er fotball det viktigste». Liv og helse er det viktigste. Vær gode borgere. Vær gode supportere. Vær gode medmennesker. Vis hensyn til hverandre. Følg råd og pålegg fra våre myndigheter. Koronavirussituasjonen er svært utfordrende for den enkelte spiller, for de øvrige ansatte og for AaFK. All sportslig aktivitet er avlyst og dermed bortfaller kjernevirksomheten til fotballklubben.                                             

I tillegg er de økonomiske rammebetingelsene sterkt endret ved at det lokale og nasjonale næringslivet er hardt rammet. Det samme er vårt publikum. Det var svært tungt i forrige uke å måtte sende permitteringsvarsel til dyktige medarbeidere. Mange er også sykmeldt. Vi har valgt gradert permittering for at vi fortsatt skal ha mulighet til å opprettholde en viss drift og kontakt med omgivelsene. Men få er til stede på stadion om dagen. Det er stille. For oss er det overskyggende viktige helsen, AaFK som klubb og våre ansatte. Vi er opptatt av at våre ansatte og spillere blir godt ivaretatt i denne situasjonen.

Vi vet ikke ennå når Eliteserien starter opp igjen, men norsk fotball står samlet. Vi har ambisjoner om at serien skal gjennomføres i år. I AaFK jobber vi etter hvordan vi skal komme oss gjennom dette som lag og klubb. Hvordan vi skal bygge videre for å realisere våre langsiktige målsetninger. Vi har fantastiske supportere i klubben. Som støtter oss. Som sender hilsener, og som savner livet og fotballen her på Color Line Stadion.

Vi skal komme oss gjennom dette sammen.

Geir S. Vik

Vi oppfordrer alle med hjerte for AaFK til å kjøpe sesongkort til 2020-sesongen og samtidig bli medlem i klubben. Vi er evig takknemlige til dere som har gjor det allerede, og håper at enda flere gjør det samme.

Annonse fra Obos-ligaen: