Sammen klarer vi 2000!

Fra mars til juni skal vi rekruttere mange nye AaFK-medlemmer.

Annonse:

2020 var et skikkelig krevende år for klubben økonomisk, og avstanden mellom klubben og omgivelsene ble så utrolig mye større enn vi ønsker at den skal være.

Det vil vi gjøre noe med. I løpet av de 107 årene klubben har eksistert, har vi skapt ufattelig mange opplevelser sammen. Det skal vi fortsette med.

I år skal vi rett på mål og rett på sak. Vi ønsker å ha med DEGsom medlem i klubben. Har du gode minner sammen med AaFK, og ønsker å skape flere også i framtida? Bli medlem! Vi trenger at alle som har et snev av kjærlighet til klubben melder seg inn og blir med i kampen om å nå toppen av norsk fotball igjen!

Veien blir tøff, men den vil bli så vanvittig mye kjekkere å gå om vi er flere.

Bli medlem i dag, og få med mor, far, søsken, tanter, onkler, naboer, utflyttere, tilflyttere, venner, bekjente, ja, alle du kjenner til å bli med på reisen. Alle skal med!

Vårt mål er 2000 medlemmer i 2021. Ved «Bli AaFK-medlem»-kampanjestart 5.mars 2021 er vi 502 medlemmer.

1. juli gjennomfører vi 52 trekninger blant våre medlemmer, som kan vinne gavekort fra våre samarbeidspartnere VIC, Match, Boys of Europe, Intersport og Color Line Cruises til en samlet verdi av 100.000,-.

Som medlem i AaFK har du ulike fordeler og stemmerett på årsmøtet om du er over 15 år.
Årsmøte i klubben avholdes i slutten av februar hvert år.

Satser 2021
Vanlig medlem kr 150,-
Tillitsvalgte og senior kr 150,-
Spiller A-Lag og G19 kr 1.000,-
Dommere og spillere G16 kr 500,-
Familie kr 700,-

Innmelding nye medlemmer
Det finnes ulike måter å melde seg inn i AaFK på:
Innmelding via nettbutikk – Du betaler der og da med Vipps eller kort

Innmelding via MinIdrett– Du betaler der og da med Vipps eller kort

Innmelding via å vippse kr 150,- til #106712 (AaFK Medlem).
NB! Husk å legge inn epost og mobilnr i meldingsfeltet!!

BLI AAFK MEDLEM!

Fordeler ved medlemskap

• 10% rabatt på AaFK-Produkter i TangoShop
  • Gratis inngang på AaFK 2 sine hjemmekamper
  • Rabatt hos Intersport Moa og Breivika (må melde seg inn i kundeklubb). Info vil bli sendt ut når ordningen er klar.
    • 20% rabatt på alt Umbro utstyr.
    • 15% rabatt på alle varere utenom de under som er det er 5% rabatt på
    • 5% rabatt på elektronikk, våpen, ammunisjon, ski, sykkel, elsykkel og skipakker

Utfakturering
Faktura til medlemmer sendes alltid ut i mars da kontigenten fastsettes på årsmøtet i slutten av februar.

MinIdrett
Vi benytter nå KlubbAdmin som vårt medlemssystem. Det er et system levert at Norges Idrettsforbund. Du kan til enhver tid logge deg inn på MinIdrett og korrigere dine egne opplysninger og se dine medlemskap.

Innlogging MinIdrett

Om dere ikke vet hva som er brukernavnet/passordet deres så kan dere trykke på glemt brukernavn/passord.

Når kontigenten er betalt skal du her kunne skrive ut et medlemskort som bevis på at du er medlem. Klubben sender ikke lengre ut fysiske medlemskort.

Om du har spørsmål rundt medlemskap kan du ta kontakt på [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: