TangoTV: - Vi er klare

Oddbjørn Lie med positive rapporter fra feltet.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Som mange sikkert har fått med seg avsluttes OBOS-ligaen søndag, og for en avslutning det blir! I bunnen av tabellen er det klart at Levanger OG Florø rykker ned. Hvem som rykker direkte opp er helt i det blå. AaFK er i utfordrerposisjon, og har henholdsvis ett og to poeng opp til Mjøndalen og Viking.

- Vi begynner å bli klare og skal gjøre vår del av jobben på søndag, lover midtstopper Oddbjørn Lie, som forteller om positivitet i gruppa bare få dager før Strømmen skal nedkjempes.

- Vi har dratt med oss den gode prestasjonen og det gode resultatet mot Levanger inn i denne treningsuke. Det ser bra ut, kan han meddele.

At de tre topplagene kan bytte på plassene i løpet av 90 minutter med fotball er det stor sannsynlighet for. AaFK-gutta er forberedt på og øver på ulike scenarier.

- Det er klart vi gjør det. Ting kan skje på kort tid i siste serierunde. Det husker vi fra i fjor også. Da var det et dårlig utfall det endte med. Vi må sørge for at det blir et bedre utfall denne gangen, sier Oddbjørn.

En ting er i alle fall sikkert før siste runde, at AaFK enten rykker direkte opp eller tar den øverste plassen blant de fire som skal ut i kvalik.

- Nei, da må vi takle det, sier stopperen om en eventuell kvalik.

- Det er ikke verre enn det. Det er fortsatt bare fotballkamper som skal spilles. Jeg tror ikke vi skal gjøre det til en voldsom stressfaktor eller at det skal være så farlig. Vi vet at vi er et godt fotballag når vi spiller på den måten vi har øvd på i ni-ti måneder. Det får vi bare være klar for, slår han fast.

Videointervju med Oddbjørn her:


Annonse fra Eliteserien: