TangoTV: Lars er kamplysten

Sjefen sjøl gleder seg til søndagens batalje på Ekeberg.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Lars Bohinen ser frem til å komme i gang igjen med kamper. Før ferien sto det ikke på antall oppgjør for AaFK. De siste 14 dagene av juni bød på fem kamper for tangotrøyene. Etter tre uker uten matcher venter KFUM Oslo på Ekeberg søndag klokka 18.00. Lars og kompani har forberedt seg godt på treningsfeltet etter at de startet opp igjen etter en liten ferie, men nå er det på tide med match igjen. 

- Vi merker mentalt sett at vi har holdt på i ti-elleve dager og bare trent. Folk går rundt og bare venter på at det skal bli kamp. Vi må få oss en kamp igjen. Det tror jeg gjør gutta godt, mener han.

Det er et aldri så lite overraskelseslag AaFK gjester søndag. "Kåffa" innehar i øyeblikket femteplassen i OBOS-ligaen - ni poeng bak tangotrøyene.

- Det var vel ingen som hadde sett for seg at et lag fra Ekebergsletta skulle klare å blande seg så godt inn i OBOS-ligaen som de har gjort, men de har spennende spillertyper, de har en offensiv, positiv gjeng. For oss som kjenner de littegrann fra før, så vet vi at det bor mye fotball i den klubben, men overraskende er det likevel, sier Lars.

Det er knyttet store forventninger til at Aalesund skal kjempe helt der oppe, noe KFUM Oslo ikke kjenner på. Selv har klubben uttalt at målet er å holde plassen.

- Det er et lag som på mange måter kan spille bekymringsløst, og som sikkert ikke har ambisjoner om å rykke opp i utgangspunktet. Det er nok av spillere der som har ambisjoner individuelt sett, men det er veldig lite forventningspress og resultatpress på dem. Da er det ofte litt enklere å spille fotball, hevder AaFK-treneren, som reiser til hovedstaden med mål om at laget hans skal ta kommandoen på KFUM-Arena.

- Vi ønsker å vise at det skal være forskjell på et lag som har rykket opp og AaFK. Det er klart, det er sånn det må være, men vi har også respekt for at vi møter et lag som har ferdigheter og selvtillit, så det blir helt sikkert en vanskelig bortekamp, tror han.

Se hele videointervjuet med Lars her:


Annonse fra Obos-ligaen: