Tango for tusenvis!

Sesongkortsalget til 2020-sesongen er i gang.

Annonse:

Eliteserien i fotball. Hør hvor godt det klinger.

E.L.I.T.E.S.E.R.I.E.N.

Aalesund er tilbake på den øverste hyllen i norsk fotball, der vi hører hjemme. Siden det første opprykket i 2002 har vi vært en del av det ypperste selskap i 13 sesonger! Etter to sesonger i OBOS-ligaen er vi endelig tilbake for å farge det norske fotballkartet i oransje og blått.

SESONGKORT ELITESERIEN 2020

Det er dere supportere som sammen med spillerne skal ta Eliteserien med storm, og vi ønsker hver og en av dere med på laget. Sammen er vi sterke! Sammen skal vi sørge for at Eliteserien 2020 blir friskere, mer fargerik, mer spennende og full av stolte øyeblikk!

Molde, Rosenborg, Brann, Kristiansund og Viking er blant lagene som tar turen til Color Line Stadion neste år, og gjett om de skal få merke at AaFK er tilbake blant eliten!

Oransje drakter under skinnende flomlys, Hymnen over anlegget så taket løfter seg, tango- og bulldoserfotball av ypperste merke og festkledde, høyrøstede og deilige AaFK-supportere i Sunnmøres storstue. Det blir jo ikke bedre enn det!

Vi trenger nettopp deg fra første spark på ballen. Gutta presterer best med flest mulige støttespillere på tribunene, og elsker å yppe med de beste i norsk fotball med tusenvis av sunnmørske øyne rettet mot seg. Bestill sesongkort i dag!

SESONGKORT ELITESERIEN 2020

 

Annonse fra Obos-ligaen: