Storfornøyd sjef

Mye skryt til laget fra Lars Bohinen etter seieren over Kamma.

Annonse:

Arkivfoto: Bildbyrån

Aalesund innkasserte nok en trepoenger onsdag kveld. Fra linja ledet en dresskledd Lars Bohinen laget, og fikk se gutta rulle opp det ene glimrende angrepet etter det andre.

- Det stemte veldig. Det begynte bakfra med presisjon og gode valg. Jeg er veldig fornøyd med den bakre treeren i forhold til det offensive spillet; valgene de gjør og roen de har, sa mannen som om kort tid fyller 50.

Billettbestilling AaFK - Jerv søndag 1. september kl. 18.00

Den solbrune herremannen med Premier League-karriere på CV-en ga også skryt til midtbanen og angriperne. Alle lagdelene virket sammen som godt smurte tannhjul denne deilige augustkvelden på Color Line Stadion - både før og etter hvilen.

- Vi har hatt mange gode førsteomganger her hjemme med god angrepsfotball, men sviktet litt i andre omgang. I dag gjorde vi ikke det. De hadde vel ikke én målsjanse bortsett fra det målet de scoret i andre omgang. Det var en solid kamp, kanskje årsbeste, men jeg liker å måle det opp mot motstanden også. Jeg er fornøyd i alle fall, sa Lars og smilte.

Det er umulig å ikke snakke om kampens store spiller, Niklas Castro.

- Han er jo en kreativ spiller. Av og til vil han litt for mye. Som jeg sa til ham i pausen, så må man noen ganger nøye seg med en enkel støttepasning. Jeg vil heller ikke bremse ønsket og viljen hans til å skape ting. Han har en fantastisk fot, han har gode forflytninger, tar gode valg, og har et stort repertoar med ball, lød det fra Lars, som nå sikter seg inn på nok en god prestasjon når Jerv ankommer Ålesund søndag.

Annonse fra Obos-ligaen: