- Vi er veldig vanskelige å stoppe

Jonas Grønner var en meget fornøyd mann etter seieren over HamKam.

Annonse:

 

Foto: Srdan Mudrinic

- I dag var det veldig, veldig kjekt. Vi får en tidlig scoring, så blir det 1-1, men dette var en dag der det føles komfortabelt hele veien. Når vi får 2-1 er det bare et spørsmål om hvor stor seieren skal bli, sa Jonas Grønner etter kampen mot hamarsingene.

Billettbestilling AaFK - Jerv 1. september kl. 18.00

Og seieren, den ble stor for stopperen og lagkameratene. AaFK valset til tider kraftig over gjestene og jublet vilt for 5-2 da dommeren blåste av kampen.

Jonas gledet seg over gnistrende angrepsspill, som han selv var en del av. Når AaFK angriper er det med hele laget - fra Andreas i buret til gutta på topp. Alle delene i AaFK-maskineriet jobber sammen.

- Det tror jeg er litt av nøkkelen også, at vi er en gjeng som har spilt sammen over tid. Da sitter relasjonene godt. Når vi setter tempoet bakfra og spiller oss gjennom ledd med variasjon er det veldig vanskelig å stoppe oss, slår AaFKs nummer 4 fast.

TangoPod etter seieren over HamKam

Nå ser han frem mot helga. Søndag kommer Jerv fra Grimstad på besøk til Sunnmøres storstue. På Color Line Stadion venter et AaFK-lag som er sultne på tre nye poeng. I det omvendte oppgjøret på sørlandet ble det poengdeling.

- Vi møter et av lagene som har tatt poeng fra oss i år. Vi må sørge for at det blir med det ene poenget, sier Jonas.

Annonse fra Eliteserien: