- Sterkere med vår 12. mann på laget

Jørgen og Sondre håper på god støtte også i 2020.

Annonse:

De to lokale unggutta har vært med på å spille Aalesund opp i Eliteserien, godt hjulpet av et entusiastisk publikum både på hjemme- og bortebane. Spesielt på egen grunn har AaFK denne sesongen vært bunnsolide. 15 av 15 hjemmekamper er vunnet, og sammen med våre supportere har spillerne jublet vilt etter hver trepoenger.

 

Lars Bohinen har tidligere sagt til aafk.no at han ønsker at AaFK tar med seg de gode prestasjonene når laget skal spille eliteseriefotball. Det er en ambisjon Sondre og Jørgen deler.

- Vi har spilt strålende fotball i år, bedre og bedre egentlig. Vinnerkulturen i klubben er veldig sterk. I enkelte kamper har vi kjørt over motstanderne, i andre har vi møtt lag som har lagt seg lavt og vært vanskeligere å bryte ned. I alle kampene har publikum støttet oss og holdt oss på tå hev, sier Jørgen Hatlehol.

Early bird-tilbud på sesongkort

Lagkompis Sondre Brunstad Fet håper sunnmørspublikummet møter opp også i 2020, og at enda flere legger turen til Color Line Stadion når laget nå skal kjempe mot de aller beste i norsk fotball.

- Vi er sterkere med vår 12. mann på laget. Når vi har trengt ekstra krefter har vi hentet energi fra publikum. Vi valset over Molde og kjempet tappert mot Viking i 120 minutter pluss tilleggstid. Mye takket være publikum. Atmosfæren på Color Line Stadion var enorm i disse to kampene! Vi gleder oss til flere slike opplevelser neste år, lyder det fra sykkylvingen.


Vår fotrappe nummer 17 står bak flere av de mest minnerike øyeblikkene i 2019-sesongen. Klassescoringen i 4-0-seieren mot Molde, prosjektilet mot KFUM Oslo på Ekeberg og den målgivende pasningen til Niklas Castro på Lerkendal.

Kameraten med den lyse, ofte flagrende luggen, Jørgen Hatlehol, har etablert seg i førsteelleveren denne sesongen. Han er en av spillerne med flest kamper for AaFK i 2019. Han og Sondre, unge og lokale spillere, er blant profilene hos Sunnmøres stolthet. Det er noe supporterne setter stor pris på.

- Klart sunnmøringene vil se sunnmøringer som setter sitt preg på Aalesund. At vi er i den kategorien er noe jeg er veldig stolt av, og det er Sondre også. Jeg har selv stått på tribunen og fulgt andre lokale spillere i oransje og blått, forteller Jørgen. Før han selv ble A-lagsspiller heiet han seg hes og jublet sammen med tusenvis av andre med hjerte for AaFK fra tribuneplass.

Early bird-tilbud på sesongkort

Vatne-gutten skal sammen med Sondre og resten av AaFK-mannskapet gi alt for at supporterne får mye å glede seg over også i 2020. Oppfordringen fra duoen er klar.

- Vi har jobbet hardt over to sesonger for å komme tilbake på det nivået vi definitivt hører hjemme på. Fortsetter vi det målrettede arbeidet i trening og kamp hver eneste uke, så skal vi bite godt fra oss. Kjøp sesongkort og bli med på moroa, sier Sondre og Jørgen. 

Annonse fra Eliteserien: