Spennende unggutt vender hjem

Oscar Solnørdal har signert treårskontrakt med Aalesund.

Annonse:

Den 18 år gamle midtbanespilleren er enig med Aalesunds Fotballklubb om en kontrakt som strekker seg ut 2023-sesongen. Han kommer fra Rosenborg, hvor han har levert gode prestasjoner for andrelaget i PostNord-ligaen.

- Oscar er en veldig spennende ung, lokal spiller. Han er godt skolert, seriøs og har gode basisferdigheter. Oscar kan spille i flere posisjoner, men har spilt mest indreløper i 4-3-3. Vi har gode referanser på ham, sier Aalesund-trener Lars Arne Nilsen, som kan fortelle at Rosenborg ville signere avtale med unggutten, men at han ønsker å gå en annen vei enn via RBK-systemet.

I vinter har Oscar en periode trent med Aalesund, og i løpet av denne tida har han også vist seg fram i internkamper.
- Han gjorde et veldig positivt inntrykk på oss både på bana og i garderoben, slår LAN fast.

Sportslig leder Bjørn Erik Melland beskriver unge Solnørdal som en meget spennende fotballspiller med en sterk mentalitet.
- Han har utviklet seg i Herd og i akademiet til RBK etter at han forlot AaFK som 16-åring. Han har tatt store steg det siste året, trente fast med A-laget til RBK i fjor høst og hadde en god kamparena i PostNord-ligaen. Oscar har det som skal til for å ta nye steg, og vi er veldig glad for å ha ham tilbake i AaFK, sier Bjørn Erik.


Hovedpersonen selv er stolt over å bli en del av Aalesunds A-lag.
- Jeg tok steg i Rosenborg fjor, og jeg vil gjøre det samme i år. Nå er det ett steg opp fra PostNord-ligaen, men jeg tror OBOS-ligaen vil passe meg bra. Jeg ønsker å bidra i et spennende AaFK-lag som skal jakte opprykk til Eliteserien. Jeg gleder meg veldig, forteller Oscar, som for øvrig er lillebroren til tidligere AaFK-spiler Emil Solnørdal.

Vi i Aalesunds Fotballklubb ønsker Oscar hjertelig velkommen hjem!

 

Annonse fra Obos-ligaen: