Sikre deg plass til "Folkets kamp"

Vi åpner for 400 tilskuere til oppgjøret.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Tirsdag klokka 19.00 har du muligheten til å se flere av Sunnmøres fotballtalenter på nært hold. Da arrangeres nemlig "Folkets kamp", der Aalesunds juniorlag er vertskap for det sammensatte Sunnmørslaget G19. Det er gratis inngang, men vi håper du vil benytte deg av VIPPS og støtte Hjelpegruppe Ålesund og omegn med matkasser til jul. 

Vi åpner opp for 400 tilskuere fordelt på to grupper á 200 mennesker. På grunn av smittevernhensyn er det viktig at gruppene ikke er i kontakt med hverandre.

Det blir åpen kiosk.

Allerede nå kan du sikre deg plass ved å registrere deg. Inngang 9 er åpen for nøytrale supportere og supportere av Sunnmørslaget. Inngang 10 er åpen for supportere av AaFKs juniorlag. Skal du inn gjennom inngang 9 må du ankomme østfra (rundkjøringa), mens du må ankomme vestfra (Sparebanken Møre Arena) om du skal inn gjennom inngang 10.

Dørene åpner klokka 18.00. Hold minst én meter avstand, både utenfor stadion og når du har kommet inn. En fin huskeregel er at det skal være ett sete mellom hver tilskuer.

Annonse fra Obos-ligaen: