Ny kontrakt til stoppertalentet

Nikolai Hopland har signert avtale ut mai 2024.

Annonse:

Foto: Jon Forberg

Den 16 år gamle midtstopperen, som hittil i sesongen har startet samtlige fire seriekamper for Aalesund, er enig med klubben om en ny kontrakt.

Spilleren fikk så sent som i begynnelsen av mai proffkontrakt med varighet ut 2023-sesongen.

- Nikolai har allerede vokst seg ut av kontrakten han signerte for kort tid siden, forklarer sportslig leder Bjørn Erik Melland. - Selv om vi ikke har anledning til å skrive så mye lengre kontrakt med Nikolai, i og med at han er såpass ung, så er det viktig og riktig at avtalen tilpasses hans utviklingsløp, legger han til.

Foto: Jon Forberg
Foto: Jon Forberg

Bjørn Erik forteller at det i tillegg er veldig gledelig at Nikolai har et sterkt ønske om å utvikle seg videre i AaFK og være med på å bygge en slagkraftig klubb i tida framover.

Spilleren selv forteller at det er veldig stort å signere ny kontrakt og at klubben vil satse på ham.

- Jeg signerte nettopp min første proffkontrakt, så den andre kom ganske kjapt på. Jeg hadde ikke sett for meg å starte de fire første kampene. Det har gått veldig fort fra å spille for guttelaget og juniorlaget til å starte i OBOS, men det er en utfordring jeg synes er spennende, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Nikolai.

- Målsetningen er fortsatt å få spille så mye som mulig, i tillegg må målet være å utvikle meg så mye som mulig og befeste min posisjon, lyder det fra stopperen.

Han forteller videre at han setter pris på å ha fått kjent på nivået, og takker for tilliten.

- Det er også en av grunnen til at jeg får utviklet meg så mye, så nå skal jeg bare fortsette den gode flyten. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Vi i Aalesunds Fotballklubb gratulerer Nikolai med ny kontrakt!

Annonse fra Eliteserien: