AaFK- duo på G17-landslaget

Nikolai Hopland og Christian Mork Breivik.

Annonse:

Foto: Jon Forberg og Bildbyrån

Troppen til det norske G17-landslaget er klar. Blant de 21 spillerne finner vi to av våre; forsvarsspillerne Nikolai Hopland og Christian Mork Breivik. Førstnevnte har fått rikelig med spilletid på A-laget i år, og han har levert varene på midtstopperplass. Christian har vært involvert på A-lagstrening og i internkamper, hvor han har gjort sine saker bra.

Samlingen på Lillestrøm, som går av stabelen 7. juni, er forberedelse til U19-EM i 2023.

- Dette er noe av det største som har hendt meg, men topper fortsatt ikke det å få trene med A-laget til AaFK. Jeg ble kjempeglad, og trodde ikke at det skulle skje så tidlig, om det i det hele tatt skulle skje. Broren min, Håvard, har vært der, og jeg har ikke trodd jeg skulle klare det samme. Det er kjekt at både jeg og Nikolai fikk muligheten. Det er stort for oss begge, sier en svært glad Christian Mork Breivik.

Lagkamerat Nikolai Hopland er selvfølgelig også i skyene etter uttaket.

- Det er veldig stort. Jeg er veldig glad for å bli tatt ut. Det betyr at jeg har gjort noe riktig. Det er absolutt en av de største dagene mine så langt i karrieren. Ekstra motivasjon til å fortsette! Jeg må få takke LAN som har gitt meg så mye spilletid som jeg har fått, og ikke minst Amund Skiri som har hjulpet meg i etterkant av treningene, sier 16-åringen.

Utviklingsleder Sindre Eid er naturligvis veldig glad etter at to av klubbens spillere ble tatt ut.

- Det her er kjempeartig! Veldig kjekt for spillerne og nok et eksempel på at sunnmørsmodellen fungerer. Jeg vil rette en kjempehonnør til trenerne i akademiet og spillerne selv som har jobbet steinhardt hver dag for å bli bedre, sier Sindre.

Vi i Aalesunds Fotballklubb gratulerer Nikolai og Christian med plass i landslagstroppen.

Annonse fra Obos-ligaen: