Ny kontrakt til Izunna

Den nigerianske midtbanespilleren blir med opp i Eliteserien.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Izunna Uzochukwu ble hentet til AaFK på vårparten. Den tidligere Odense-spilleren imponerte i en rekke kamper for tangotrøyene før han pådro seg en korsbåndskade i oppgjøret mot Nest-Sotra på Color Line Stadion i juli.

Izunna rakk å få med seg 15 kamper for Aalesund før han ble kneskadet.

Nigerianerens nåværende kontrakt med AaFK varer ut inneværende sesong. Den nye avtalen binder den sympatiske midtbanekrigeren til klubben ut 2021-sesongen. Det er hovedpersonen selv meget fornøyd med.

- Det føles veldig bra. Jeg føler meg ønsket i klubben, og gleder meg til å være her i to år til. Forhåpentligvis kan vi oppnå mye sammen, kanskje vinne trofeer.

Han forteller at det har vært tungt å være skadet. Izunna vil så gjerne bidra.

- Det har ikke vært lett å se på fra utsiden. Jeg ville så gjerne være med og hjelpe gutta med å nå målet for sesongen. Det jeg rakk å bidra med før jeg ble skadet er jeg veldig fornøyd med. Jeg er også veldig glad for at resten av gutta fullførte jobben, sier han.

Izunna Uzochukwu under bortekampen mot KFUM Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN
Izunna Uzochukwu under bortekampen mot KFUM Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

AaFKs nummer 30 ser et stort potensial i laget, og forteller at han er glad for å være en del av gruppa.

- Laget har stort potensial. Det er mange gode spillere her, spillere som jobber for hverandre. Jeg er veldig glad for å være en del av en slik gruppe, skryter "Izu".

Skryt vanker det også til spilleren selv. Fysio-teamet i AaFK roser jobben Izunna har lagt ned i opptreningsperioden.

- Det går fremover, kommenterer han. - Jeg trener godt og kjenner ikke smerter. Undersøkelsene viser også at det ser bra ut. Jeg skal skynde meg langsomt slik at jeg ikke blir skadet igjen, forteller Izunna, som spår at han er tilbake på banen i april.

Hovedtrener Lars Bohinen er meget fornøyd med å få med seg midtbanespillerne de kommende sesongene.

- Jeg er veldig fornøyd med at Izu velger, og ønsker, å fortsette i AaFK. Han har et høyt toppnivå og er en veldig fin gutt. Godt likt i hele klubben. Ydmyk og ambisiøs, tross alt han har vært med på. Han vil, når han er frisk igjen, sette de som er hos oss under press, skape større konkurranse i laget. Og når han sitt gamle nivå vil han styrke oss, og gi oss fleksibilitet i midtbaneleddet.

Vi i Aalesunds Fotballklubb gratulerer Izunna med ny kontrakt! 

Annonse fra Eliteserien: