Nok en pris til Niklas!

Kåret til "Årets spiller" i OBOS-ligaen under Fotballfesten 2019.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Norsk-chileneren har levert en alldeles strålende sesong for AaFK. 20 scoringer og 11 målgivende på 27 serie- og cupkamper i 2019 er intet mindre enn imponerende. Under norks toppfotballs festkveld mandag kveld ble 23-åringen kåret til årets beste spiller i OBOS-ligaen.

Niklas vant prisen i konkurranse med Eric Valles fra Sandefjord og Starts Aron Sigurdarson.

Sesongkort Eliteserien 2020

Castro har hatt en strålende sesong for Aalesund, som har resultert i opprykk, 17 seriemål og plass på det chilenske landslaget. Castro har vært en nøkkelspiller for Aalesund som har satt ny poengrekord i OBOS-ligaen, lød begrunnelsen da den tidligere Kongsvinger-spilleren ble nominert.

Niklas Castro med prisen som Årets spiller i OBOS-ligaen under Fotballfesten 2019. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Niklas Castro med prisen som Årets spiller i OBOS-ligaen under Fotballfesten 2019. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

– Det er vanskelig å si hvorfor dette ble et så bra år, men jeg er takknemmelig for at det ble sånn etter hvert. Det er bare for meg å takke lagkameratene mine for det. Nå ser jeg fram til å gripe fatt på Eliteserie-spill med AaFK. Jeg har noe å bevise der, sier Castro.

Denne prisen er den sjette Niklas mottar etter kanonsesongen 2019. Under AaFKs opprykksfest fikk den sympatiske Aalesund-profilen pris for å ha blitt årets toppscorer i klubben, samt årets spiller valgt av henholdsvis supporterne og spillergruppa. I tillegg ble han kåret til årets AaFK-spiller av Sunnmørsposten og årets spiller av NTB og OBOS-ligaen.

Annonse fra Obos-ligaen: