Lars er "Årets trener"

Vant prisen under Fotballfesten 2019.

Annonse:

Foto: Ingerid Medhus / Discovery Networks Norway

Lars Bohinen har ledet AaFK til en historisk god sesong på nest øverste nivå. Poengrekord, klubbens første seriemesterskap i 1. divisjon, 15 av 15 hjemmeseire i serien og kvartfinale i NM er vanvittig sterkt! Da Fotballfesten 2019 gikk av stabelen mandag kveld ble den tidligere Nottingham Forest-spilleren tildelt prisen for årets trener i OBOS-ligaen.

Sesongkort Eliteserien 2020

Lars danket ut Nest-Sotra-trener Steffen Landro og KFUM Oslos Jørgen Isnes.

Lars Bohinen, årets trener i OBOS-ligaen. Foto: NTB Scanpix
Lars Bohinen, årets trener i OBOS-ligaen. Foto: NTB Scanpix

50-åringen har ledet AaFK i to sesonger, og har bygget en solid vinnerkultur på Color Line Stadion. Sammen med støtteapparatet sitt har Lars tatt tangotrøyene tilbake til Eliteserien, og begynner i januar på forberedelsene til 2020-sesongen.

– Opprykket glapp i fjor, men vi har bygget videre på grunnlaget, og klart å toppe det med litt marginer i tillegg. Fotball er et lagspill, så denne prisen går til alle de jeg jobber sammen med, sier Bohinen.

Under Lars sin ledelse har AaFK allerede vist at de kan hamle opp med motstandere fra øverste nivå. Både Molde og Rosenborg ble slått i cupen, mens straffesparkkonkurranse måtte til for å skille Aalesund og cupfinaleklare Viking.

Annonse fra Obos-ligaen: