Klar til å vise seg fram

Håvard Mork Breivik håper at hardt arbeid skal resultere i spilletid i Eliteserien.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Etter en måned med dialog om proffkontrakt ble papirene signert like over nyttår. Med rykende fersk toårsavtale med AaFK er det en motivert og tent Håvard fra Hareid som har tatt fatt på oppladningen til Eliteserien 2020.

- Lars og trenerteamet har sagt at jeg har tatt store steg det siste året, og utviklet meg i riktig retning, forteller unggutten som kom til AaFK i 2017.

- Det er kjekt at de legger merke til at jeg gjør noe riktig, og at de gir meg tilbakemelding om det. Det motiverer meg til å jobbe videre, legger han til.

Midtstopperen fikk 24 kamper for AaFK 2 i Norsk Tipping-ligaen i fjor, og bidro sterkt til at tangotrøyenes andrelag leverte en solid sesong etter opprykket fra 4. divisjon. I tillegg fikk han spille 90 minutter av A-lagets cupkamp mot Bergsøy, og fikk også et innhopp mot Nest-Sotra på Ågotnes i den nest siste serierunden. Debuten kom mot Notodden på Color Line Stadion sommeren 2018.

- Målet mitt nå er å få prøve meg i Eliteserien, slår Håvard fast foran en ny sesong i oransje og blått.

Hareidsdølen trives både på og utenfor banen i AaFK, og skryter av lagkameratene.

- Det er ekstremt mye å lære av dem, både offensivt og defensivt, i duellspillet og på flere andre områder. I tillegg er det en fin gjeng og god stemning i gardeoba, forteller han.

Onsdag startet A-laget opp igjen etter juleferien, som for unge Mork Breiviks vedkommende har inneholdt både egentreninger, innendørsturneringer og god julemat.

- Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med treningene. Jeg er klar til å vise meg fram, konstaterer stopperen med nummer 28 på ryggen.

Annonse fra Eliteserien: