Jevnspilt mot Hammarby

Juniorene har spilt sin andre kamp i Marbella.

Annonse:

AaFK-juniorene tapte onsdag 1-2 for Hammarby i det skandinaviske sluttspillet i Marbella. AaFK-gutta var nære på å klare 2-2.

Et lite stykke ut i andre omgang fikk AaFK straffe. Kristoffer Ødven satte den i mål, men måtte ta straffen på nytt da en AaFK spiller løpte for tidlig inn i feltet. På forsøk nummer to gikk ballen i stanga og ut.

- Jevn kamp, men vi spiller ingen god 1. omgang. De presser oss høyt og stresser oss. Vi blir oppjagende og spiller et tempo vi ikke behersker særlig godt. Skuffende 1. omgang, men 2. omgang blir bedre.

Vi legger om og får bedre skikk på vårt eget spill. Tidlig i 2. omgang får vi straffe som vi scorer på, men må ta på nytt da noen løp for tidlig innenfor straffefeltet, det 2. forsøket går dessverre i stolpen og ut. Det preger hodene til gutta, men vi jobber på videre og har våre sjanser.

Får 2-1-målet 10 min før slutt.

Summen i dag var svakere enn kampen mot FCK. Det sier trener Amund Skiri og legger til:

- Lørdag er neste kamp mot Esbjerg. De har 1 poeng og vi 0. Slår vi dem, så kan vi spille om 5. plass i turneringen. Så det går vi for.

- Vi skal straks ut og trene og ha en roligere ettermiddag. I morgen skal vi trene og forberede oss inn mot kamp. Gutta skal få tid til skole og slappe av inn mot kampen. Vi trener ganske lett her nede for å være klar til kampene, sier han videre.

Aalesund-Hammarby 1-2

 Startoppstilling AaFK (3-4-3):

 Iver Sjåvåg – Ulrik Valderhaug Syversen, Stian Holte, Sondre Roth – Henrik Melland, Kristoffer Ødven, Ola Aga Ljoså, Christian Mork Breivik – Mats Brænde Helle, Erik Leandersson, Eivind Kolve

Bytter: Gustav Hasle Juliebø inn for Erik Leandersson i 42.min Mats Lervik inn for Eivind Kolve i 46.min Henrik Olset inn for Ola Aga Ljoså 59.min Oscar Solnørdal inn for Sondre Roth i 71.min Sverre Sætre Orten inn for Kristoffer Strand Ødven i 71.min

 Mål:

0-1 Markus Tastekin 33.min
0-2 Ahmet Tuhral 38.min
1-2 Sverre Sætre Orten 82.min

Annonse fra Eliteserien: