- Har kommet langt som lag

Sitatet tilhører AaFKs kraftspiss Holmbert Fridjonsson.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Onsdag kveld var AaFK langt sterkere enn Eliteseriens serieleder Molde, og fikk nok flere gode svar på toppnivået. Tomålsscorer Holmbert Fridjonsson fikk i alle fall det. 

- Dette viser hvor langt vi har kommet som lag. Det var godt for oss å se hvordan vi ligger an i forhold til Molde, som for tida er det beste laget i Norge, sier islendingen. Han trekker frem hvordan AaFK-laget er strukturert som en stor styrke. 

TangoPod - Etter seieren over Molde

- Vi var kompakte, og når vi ligger lavt er vi veldig, veldig gode. Det finnes ingen åpninger bakover. Vi forsvarer oss virkelig godt, og sørger for at det ikke er noen vei gjennom oss. Når vi får ballen skal vi se etter rom og skape sjanser. Det lyktes vi med mot Molde, slår han fast. 

Holmbert, som forteller at det gjorde svært godt å nette to ganger, har nå blikket rettet mot Vestre Toten. Søndag venter nemlig nyopprykkede Raufoss på motsatt halvdel. 

- Først skal vi nyte torsdagen, og så starter forberedelsene på fredag. Vi skal ha gjennomgang på video og forberede oss til Raufoss-kampen. Nå er det fokus på serien igjen, sier den råsterke målgjøreren. 


Annonse fra Obos-ligaen: